Ce a simțit Laura Lavric când a avut Covid! “Rău de moarte am avut, transpiram într-un hal. A început să îmi cadă părul”

Publicat: 24 iun. 2021, 16:56 Autor: Dora Bazavan Vedete

Laura Lavric a fost și ea printre cei care au simțit cum e să fii infectat cu Covid-19.

Îndrăgita interpretă de muzică populară nu a scăpat de temutul virus. Ce simptome a avut, cât de rău s-a simțit și cum a văzut moartea cu ochii, a povestit artista într-o emisiune.

“Pe mine m-a prins, l-am făcut. Dar am stat în casă închisă, nu m-am dus la spital. Sunt convinsă că medicii din Iași mi-ar fi acordat atenție, dar nu am vrut să mă văd la TV. A fost urât, m-am simțit tare rău. Mărturisesc sincer că am simțit cum se moare. Rău de moarte am avut, transpiram într-un hal. A început să îmi cadă părul. Nu am avut miros, nici acum nu miros foarte bine”, a spus la Exclusiv VIP,Laura Lavric despre cum s-a luptat cu COVID-19 și cât de greu a depășit momentul infectării.

Laura Lavric și-a amintit astfel și de întoarcerea de la Bergamo din februarie 2020 și de clipele de coșmar petrecute în aeroport. “Pe 22 februarie, anul trecut, am avut o cântare la Cremona, în Lombardia, și începuseră cu bariere, cu opriri.  Am luat utima cursă din Bergamo spre Iași, am aterizat la 12 noaptea și am ieșit la 5 dimineața din aeroport. Era o atmosferă înfiorătoare”, i-a povestit celebra artistă lui Cristi Brancu.

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 24 iun. 2021, 16:56 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×