Laura Lavric a trăit o căsnicie de coșmar! Cum o jignea fostul soț: ”A spus și cuvinte mai urâte…”

Publicat: 27 iun. 2022, 15:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, cunoscută și pentru faptul că are o sinceritate care ”taie în carne în vie”, Laura Lavric nu face excepție și când vine vorba despre trecutul ei, extrem de dureros, despre care a vorbit fără perdea!

Au trecut aproximativ 25 de ani de când Laura Lavric a divorțat, dar amintirile de coșmar din timpul cănsiciei sunt încă vii în memoria ei. A recunoscut că nu s-a căsătorit din dragoste, ci a făcut asta pentru a obține unele avantaje financiare.

Laura Lavric: ”Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10”

Cei de la Ansamblu mi-au spus ‘Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.’ Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit”, a declarat cântăreața la Etno TV.

Coșmarul a început după ce s-a căsătorit și a descoperit că bărbatul de lângă ea o rănea folosind cuvinte dure.

Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi: Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat.

A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Fostul meu bărbat era de o comoditate bolnăvicioasă. Așa ceva nu se poate! Am rămas însărcinată, l-am facut pe Victor. Mă jignea și mă umilea când încercam să-mi ridic cariera”, și-a mai amintit cântăreața.

”Plângeam, mă puneam în genunchi și …”

Laura Lavric a mai povestit, de asemenea, că fostul ei soț nu are o relație apropiată nici cu fiul său, Victor. Ba dimpotrivă, bărbatul ar fi făcut ”pierduți” niște bani pe care băiatul i-a dat ca să-i țină.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit şi cum s-a luptat cu noul coronavirus.

Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul. Gustul a rămas. Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum! Nici acum nu am mirosul perfect. Mi-a trecut și văd prin casă totul de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a mărturisit artista.

Publicat: 27 iun. 2022, 15:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×