Marius Elisei iubește din nou după despărțirea de Oana Roman! Actuala parteneră i-a cunoscut fetița

Publicat: 25 sept. 2023, 10:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Marius Elisei iubește din nou, după despărțirea de Oana Roman. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au trecut prin multe momente tensionate, iar într-un final au decis să pună punct relației. Acum, acesta și-a găsit liniștea în brațele altei femei. Lucrurile sunt cât se poate de serioase între cei doi, iar recent Isabela a cunoscut-o pe actuala parteneră a tatălui său.

Nu mai este cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei. După o căsnicie lungă cu bune și rele, cei doi au divorțat în 2021. Ulterior și-au mai dat câteva șanse, însă în cele din urmă au hotărât că cel mai bine este să o ia pe drumuri separate. Cu toate acestea, au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor. Au lăsat în spate trecutul, acuzațiile și certurile, iar în prezent încearcă să îi ofere fiicei lor tot ce este mai bun.

Marius Elisei are o nouă iubită!

Fiica lui Petre Roman s-a concentrat în ultima vreme pe viața profesională. În ceea ce îl privește pe Marius Elisei, acesta a dat o nouă șansă iubirii. De ziua lui, bărbatul a publicat o imagine pe rețelele de socializare în care apar 3 mâini. Fotografia a confirmat faptul că Isabela a cunoscut-o deja pe partenera tatălui său.

„37… a venit neașteptat de frumos. Cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat-o. Demult n-am mai gustat din fericire”, este mesajul scris de Marius Elisei pe rețelele de socializare.

Marius Elisei alături de fiica lui și noua iubită

Marius Elisei: „Nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului”

În cadrul unui interviu pentru CANCAN.RO, fostul partener al Oanei Roman a spus lucrurilor pe nume. Bărbatul a explicat că nu este dispus să facă niciun compromis, ci își trăiește viața așa cum simte. Acum își dorește că fiica lui să trăiască într-un mediu sănătos, din acest motiv face eforturi, atât el, cât și Oana Roman pentru a nu mai exista discuții.

Eu am alte planuri personale. Importat este copilul, fetița noastră. La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm. Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe”, a povestit Marius Elisei.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 10:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă