Mario Fresh a recunoscut. Ce îl deranjează pe artist la iubita lui: ”Nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi…”

Publicat: 06 Nov. 2020, 09:06 Vedete

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dinte cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Ca în orice relație, între cei doi există și momente de tensiune. Recent, artistul a dezvăluit ce îl deranjeză cel mai tare la iubita lui.

Alexia și Mario au invitați într-o emisiune de televiziune, acolo unde au vorbit despre problemele din relația lor. Astfel, cântărețu a povestit faptul că partenera lui este o persoană foarte geloasă.

Este cicălitoare, nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi cu ce să te îmbraci. (…). Când se uită cineva de sex feminin la mine: ce se uită asta la tine, ce treabă are cu tine”, a spus Mario Fresh în cadrul emisiunii.

Alexia a recunoscut că cele spuse de partenerul lui sunt adevărate, iar în ultima perioadă a devenit foarte geloasă pentru că îl iubește foarte mult.

„Sunt cicălitoare, recunosc. Mie îmi place să fiu mai copil si sunt cam geloasă în ultima perioadă (…) Sunt mai posesivă pentru că îl iubesc foarte mult”, a explicat Alexia Eram.

Dar asta nu e tot. Alexia a explicat la rândul ei faptul că nu ar putea să treacă peste o eventuală infidelitate, iar acesta este motivul în cazul în care s-ar despărții de Mario Fresh.

Ce spun cei doi despre planurile de căsătorie

De ceva timp se speculează în spațiul public faptul că cei doi se pregătesc de nuntă. Invitată într-o emisiune de televiziune, fiica Andreei Esca a vrut să lămurească aceste lucruri.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia la emisiunea lui Cătălin Măruță, amuzată de toată situația.

În ceea ce privește logodna și viitoarea nuntă, Mario Fresh a menționat că ține neapărat să pregătească un moment special, iar cererea va fi una de neuitat: „Se va întâmpla, stați liniștiți. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”, a spus sigur pe el artistul.

„Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a ținut să spună imediat și partenera lui.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 06 Nov. 2020, 09:06 Vedete
Pe aceeași temă