Mario Fresh a dat cărţile pe faţă! Ce îl enervează pe artist cel mai mult la iubita sa

Publicat: 10 May. 2021, 15:45 Vedete

Mario Fresh a dat detalii nemaiştiute despre relaţia cu Alexia Eram. Cei doi formează un cuplu extrem de apreciat de câţiva ani şi au împreună multe planuri de viitor. Recent însă, artistul a dezvăluit ce îl deranjează cel mai tare la fiica Andreei Esca.

Mario Fresh a fost invitat în podcastul lui Radu Tibulca, acolo a făcut declaraţii neaşteptate. Deşi mulţi speră ca cei doi să facă următorul pas în relaţia lor, cântăreţul a mărturisit că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Alexia, însă nu acum.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”a mărturisit Mario Fresh.

Ce îl enervează pe artist cel mai mult la iubita sa

Pe lângă aceste lucruri, Mario a făcut o destăinuire şocantă! Artistul a vorbit despre ce îl enervează cel mai mult la iubita sa. Totodată a ţinut să explice că se înţeleg foarte bine, însă un singur gest al iubitei sale ar putea să îl scoată din minţi.

„Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el… O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.

Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot? Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a spus Mario Fresh.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 May. 2021, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă