Maria Constantin vrea să fie studentă în continuare! Ce program dorește să urmeze cântăreața

Publicat: 27 Jun. 2021, 13:57 Vedete

Maria Constantin a făcut o serie de declarații la televizor, după ce a absolvit facultatea. După ceremonie, a venit direct la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D. De vineri, cântăreața este absolventă cu acte-n regulă.

Maria Constantin a făcut o facultate care a durat patru ani și nu are de gând să se oprească aici. Cântăreața susține că dorește să meargă și la master și la doctorat, lucru pe care l-a mărturisit chiar în emisiunea de la Kanal D. Artista a terminat Universitatea de Muzică din București.

”Mă descurc și între carieră, viața personala, copil, acțivitățile mele de zi cu zi au fost aproape inexistente și învățatul, care s-a petrecut mai mult noaptea, recunosc. Dar ce să facem? Important e că am avut îndrumători, despre care consider că-s cei mai buni, că am învățat tehnica vocală. Asta consider eu că e foarte important pentru mine.

Probabil sunt printre singurii interpreți, nu doar de muzică populară, care au urmat acest vis.

Este un vis de-al meu pentru că eu am făcut muzica clasică de la vârsta de șapte ani. Am început cu pian, după care flaut 12 ani..după care am terminat și o facultate de jurnalism, dar am considerat cea mai bună facultate pentru mine este canto-clasic. Urmează masterul, urmează doctoratul, adica vreau să am toate aceste..nu diplome, că diploma este mult spus. Contează anii de studiu. Etapele acestea trebuie să le parcurg chiar dacă am început la vârsta de 30 de ani facultatea, consider că niciodată nu este prea târziu”, a declarat cântăreața de muzică populară, scrie wowbiz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

Cu ce probleme se confruntă Maria Constantin, după ce și-a pus silicoane

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Maria Constantin a explicat ce nu are voie să facă în această perioadă. Se pare că, efortul fizic îi este strict interzis, dar pe lângă acest lucru, interpreta de muzică populară nu are voie să rămână însărcinată un an de zile.

“Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Miercurea trecută, adică săptămâna trecută, m-am operat, totul a durat aproape două ore, iar domnul doctor a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine. Nu am voie să ridic, să şofez, să fac sport. Vreo şase luni nu am voie să fac efort, să ridic, pentru ca proteza să se aşeze foarte bine”, a explicat ea.

sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 27 Jun. 2021, 13:57 Vedete
Pe aceeași temă