Maria Constantin, prima apariție publică după ce și-a pus silicoane! Îmbrăcată într-un costum alb, cu spatele gol, artista a stat doar sub ”paza” iubitului

Publicat: 12 iun. 2021, 16:01 Autor: Dora Bazavan Vedete

Proaspăt "tunată", Maria Constantin s-a afișat toată numai un zâmbet la primul eveniment monden de după pandemie!

Artista a venit la brațul iubitului său care se pare că îi va deveni la un moment dat și soț, îmbrăcată într-un costum alb care i-a scos în evidență bustul proeminent pe care și l-a dorit, „asortat” cu spatele gol și pantalonii mulați pentru care a optat atunci când și-a ales această ținută.

Iubitul a păzit-o bine, căci era fascinat de ținută dar și de frumusețea Mariei. Se pare că cei doi îndrăgostiți plănuiesc chiar să își pună pirostriile în 2022.

Deocamdată, Maria Constantin studiază canto clasic la Conservator și se pregătește pentru licență, iar mai apoi vine și Masterul. Și între timp, vedeta e fericită nevoie mare cu noua schimbare din viața ei, un bust la care visa de ceva timp încoace. Și acum că a rezolvat această problemă estetică, cea de-a treia nuntă poate fi stabilită!

A recurs la operația de mărire de sâni pentru a-și învinge un complex și este decisă să facă pasul cel mare – să se căsătoreascăa treia oară. Maria Constantin a povestit pentru Exclusiv VIP, emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV,  care sunt planurile ei de viitor. “După operația la sâni mă simt bine. A fost vorba un complex pe care îl aveam și mi l-am rezolvat.  Nu cred că trebuie să mai schimb ceva.  A fost o necesitate, sincer,  îmi doream o ridicare mai mult decât implant și medicul mi-a explicat că e mai bine să apelez la augmentare. Totul decurge conform planului, dar am avut o perioadă în care a trebuit să stau și a fost complicat pentru că eu sunt energică de fel.”

Pentru artistă soarele strălucește din nou. Iubește și se pregătește de a treia nuntă. Maria Constantin a povestit în cadrul emisiunii de la Prima TV despre planurile ei de viitor. „Normal că facem planuri de nuntă, dar nu ne grăbim. Anul acesta nu avem timp, nu am avea cum să ne organizăm. Am contracte de respectat  și oamenii sunt pe repede înainte pentru că s-a dat drumul la la evenimente. Cu siguranță la anul vom găsi o dată care să fie liberă”, a povestit Maria Constantin. Întrebată ce greșeală nu ar mai repeta acum din fostele căsnicii, artista a răspuns foarte sigură pe ea: „Cred că și acele experiențe au fost un lucru benefic pentru mine, m-au întărit ca om, am devenit mai puternică. Nu pot spune că am greșit doar eu sau că  a greșit respectivul partener din fostele relații. Cred că a fost greșeala undeva la mijloc și ne-am asumat-o fiecare!”.

Ce îi place cel mai tare la iubitul său? Maria a arătat încă o dată cât este de îndrăgostită! „Tot! Tot pentru că altfel, cu siguranță, nu făceam această relație publică! La mine în fiecare căsnicie sau relație totul a fost la vedere și nu am avut niciodată nimic de ascuns!”, a mai completat ea.

Cât despre vacanță, Maria are deja intinerariul făcut. „Plecăm săptămâna viitoare în Italia. Am un eveniment și amestecăm utilul cu plăcutul. Vom munci, dar ne vom și plimbă în zona”.

 

 

 

Publicat: 12 iun. 2021, 16:01 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă