Maria Constantin, declarații despre Ionuț Iftimoaie după eliminarea de la Survivor România 2023: „Cred că s-a înțeles puțin greșit”

Publicat: 18 ian. 2023, 12:09 Autor: Camelia Vedete

Maria Constantin a făcut declarații despre Ionuț Iftimoaie după eliminarea de la Survivor România 2023.

Maria Constantin a fost prima concurentă eliminată din cadrul show-ului „Survivor România 2023”, filmat în Republica Dominicană. Cel care i-a oferit votul final de a pleca a fost Ionuț Iftimoaie, considerând că are o comunitate mare de fani care o vor vota pentru a rămâne în show. Din păcate, cântăreața a părăsit competiția înainte de a aduce vreun punct echipei din care face parte. Doar o săptămână a stat interpreta în Republica Dominicană, neavând suficient timp pentru a arăta care este potențialul său.

Deși s-a speculat că a fost supărată pe Ionuț Iftimoaie că i-a oferit votul final pentru eliminare, cântăreața a spus care e adevărul, de fapt.

Maria Constantin, declarații despre Ionuț Iftimoaie după eliminarea de la Survivor România 2023

Cântăreața susține că nu a fost supărată pe Ionuț că  i-a oferit votul final pentru eliminare. Mai mult decât atât, aceasta susține că echipa din care a făcut parte a fost una închegată, de la bun început.

„Nu am fost supărată! Nu știu de ce au înțeles oamenii că am fost supărată. Nici nu am văzut episoadele, nu știu dacă am curaj să mă uit… Cred că s-a înțeles puțin greșit. Noi ca și grup ne-am înțeles cu toții, pentru că Gheboasă nu s-a acomodat din prima secundă, să facem cumva să se nominalizeze persoanele foarte influente, cu o imagine foarte mare, ca atunci să fie ele super votate și să nu plece”, a declarat Maria Constantin, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe PRO TV.

Interpreta susține că Ionuț s-a bazat pe faptul că fiind celebră, fanii o vor vota și nu va ieși din cadrul competiției. Doar că, din păcate, competiția s-a încheiat pentru ea.
„Ionuț, din păcate, a considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare și m-a nominalizat pe mine. Problema n-a fost asta, nu a fost supărare, este un joc și ni l-am asumat cu toți. Dar cumva a fost urâtă chestia aia. M-a oferit pe tavă războinicilor”, a mai completat ea.

Cum au trădat-o colegii de echipă: „Am fost foarte surprinsă pentru că discuția era să…”

Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor! Acțiunea a luat-o prin surprindere, asta pentru  în echipa s-a discutat cu totul altceva, după cum declară ea.

Cântăreața ne-a dezvăluit  discuția întregii echipe înainte de Consiliu a fost să decidă împreună persoane spre nominalizare, ce au suficient de multă expunere și public. Asta pentru a obține cu mult mai multe voturi decât Gheboasă care își dorea să plece din această emisiune.

Maria Constantin, eliminată de la Survivor: „Experiența Survivor s-a încheiat pentru mine mult prea devreme”

Maria, experiența Survivor s-a încheiat pentru tine mai devreme decât credeai. Cum te-ai simțit când ți-ai auzit numele?

Da! Experiența Survivor s-a încheiat pentru mine mult prea devreme, fiind nominalizată de către Ionuț Iftimoaie! Atunci când mi-am auzit numele, am fost foarte surprinsă. Deoarece discuția întregii echipe înainte de Consiliu a fost să decidem împreună persoane spre nominalizare, ce au suficient de multă expunere și public. Asta pentru a obține cu mult mai multe voturi decât Gheboasă care își dorea să plece din această emisiune.

A fost vreun moment în primele ore când ai simțit că e mai greu decât te așteptai?

Nu doar în primele ore, ci pe întregul meu parcurs la Survivor. Pentru mine, experiența nu a fost atât de grea și asta datorându-se faptului că eu am plecat cumva setată de acasă că va fi nu greu… ci foarte greu! Gândind asta, eram fericită și surprinsă de mine să constat că nu m-am înșelat cu privire la această competiție și că pot face față cu brio, indiferent cât de lungă ar fi fost șederea mea acolo!

Publicat: 18 ian. 2023, 12:09 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă