Maria Ciobanu are probleme de sănătate: ”Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare”

Publicat: 11 iul. 2020, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Îndrăgita artistă de muzică populară Maria Ciobanu ar avea probleme mari de sănătate. Cântăreața a mai avut un accident vascular cerebral în trecut, când și-a pierdut temporar memoria.

Veștile nu sunt tocmai foarte bune în privința artistei de muzică popularia Maria Ciobanu. Un apropiat susține că aceasta ar avea dureri mari de cap, stări acute de oboseală, iar în picioare nu ar putea sta mai mult de 20 de minute. De asemenea, problemele cu inima își pun amprenta pe artistă, căci uneori ar avea o respirație greoaie, dar și palpitații. Problemele de sănătate ar împiedica-o pe artistă să mai susțină evenimente sau să cânte. Iată ce spune o persoană apropiată despre celebra cântăreață.

Maria Ciobanu ar avea probleme de sănătate: ”Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute”

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an și jumătate. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, a spus o apropiată, arată Divahair.ro.

Publicat: 11 iul. 2020, 09:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă