Maria Andrei, manechinul preferat al Zinei Dumitrescu, vacanță de vis în Italia

Publicat: 07 Aug. 2019, 20:00 Vedete

Maria Andrei, unul dintre manechinele favorite ale regretatei Zina Dumitrescu, a petrecut câteva zile de vis în Italia, la Acqui Terme.

Maria Andrei, vacanță de vis în Italia. Împreună cu câțiva prieteni, celebrul model Maria Andrei, a petrecut, la finalul lunii iunie, câteva zile de vis în Italia, la Acqui Terme.

Blondina a degustat produse tradiționale – filetto baciato, farinata, branzurile maturate de Robiola, desertul Amaretti – dar și renumite vinuri de la cei mai importanți producători de vin din zonă – cum ar fi Marenco, sau Villa Banfi, care produce și celebrul spumant Asti în Trevi – dar a și bifat cele mai interesante obiective turistice.

Maria Andrei, vacanță de vis în Italia

Relatiile Andreei Mantea. Ei sunt barbatii celebri care au fost cuceriti de frumoasa bruneta

La Castelul Morsasco, Maria Andrei a petrecut mai bine de două ore, ea vizitând toate încăperile și admirând grădina superbă unde și-a făcut și multe fotografii. Pe lângă acesta, manechinul a vizitat și Castelul Paleologilor din oraș, catedrala Santa Maria Assunta, dar și Muzeul Arheologic din Acqui Terme sau celebrele terme romane a căror săpături au fost efectuate doar parțial.

Desigur, fotomodelul n-a ratat nici festivitatea romană Ludi Acquenses, ediția 2019, care s-a desfășurat la coloanele romane. La noaptea romană au participat peste 10.000 de persoane. Maria nu s-a prezentat oricum la celebra festivitate, ci îmbrăcată într-o rochie din acea epocă.

Un alt obiectiv turistic pe care manechinul l-a admirat a fost Piazza della Bollente cu fântâna de ape termale, ape la 75 de grade Celsius, cu efecte terapeutice, din care o celebra cofetărie prepară cele mai bune dulciuri din zonă.

Totodată, Maria s-a numărat printre oaspeții unui restaurant cu stea Michelin, situat într-o clădire istorică, unde a fost odinioară sediul primei primării din Acqui Terme.

În vizita ei la Acqui Terme, manechinul a ajuns și în zona Unesco la un alt producător de vinuri, Cantine Ivaldi și la prezidiul Slow Food Bagnara, dar și la Cantinele Ca du Ruja, unde a avut două degustări de vinuri asociate cu produse tradiționale, locale, dar a degustat și celebrele dulciuri Chiodo care sunt produse făcute exclusiv din alune piedmonteze. Enoteca Regională de Vinuri s-a numărat și ea printre locurile pe care manechinul le-a vizitat.

Un loc care a surprins-o plăcut pe blondină a fost Spigno Ferrato, aflat la circa 25 de kilometri de Acqui Terme, la podgoriile Traversa. Acolo, ea a descoperit o podgorie superbă, în formă de amfiteatru unde culesul strugurilor se face la începutul iernii, dar și o frumoasă locație care poate fi închiriată, construcție datată din 1800.

De-a lungul timpului, în Acqui Terme, au fost și celebrități precum Silvio Berlusconi care a dorit să achiziționeze Grand Hotel Terme. Tot aici celebrul realizator de emisiuni, Davide Mengacci a filmat de curând un episod al emisiunii “Ricette all’Italiana”. Tot în Acqui Terme a fost filmat și “Il gioiellino”.

Foto: Olga Stancu/Călin Rădulescu

Publicat: 07 Aug. 2019, 20:00 Vedete
Pe aceeași temă