Mama Luizei Melencu a ajuns la spital! Ce diagnostic a primit

Publicat: 29 Dec. 2019, 14:25 News

Necazurile se țin lanț de familia Luizei Melencu. Mama ei, Monica Melencu, a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu aceasta.

Necazurile se țin scai de familia Luizei Melencu, cea care a fost răpită, sechestrată și omorâtă de Gheorghe Dincă, așa cum pretinde el.

Familia este la pământ cu moralul, de când nu au mai primit vești de la anchetatori. Pare că dosarul ”cazul Caracal” ar sta pe loc de atât de mult timp, nemaivenind vești.

Monica Melencu, mama Luizei, a ajuns de urgență la spital, după ce a început să îi sângereze nasul.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat la domiciliu. Pacienta a fost eliberată din UPU, în urmă cu câteva minute. (…) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova pentru Mediafax.

Publicat: 29 Dec. 2019, 14:25 News
Pe aceeași temă