Mama lui Megan Thee Stallion a murit. Vedeta este in stare de soc!

Publicat: 23 Mar. 2019, 19:08 Vedete
Mama lui Megan Thee Stallion a murit. Vedeta este in stare de soc!

Rapperita din Houston trece prin clipe dramatice pe care le-a impartasit cu fanii ei, pe Instagram. Cea care i-a dat viata a decedat.

Mama lui Megan Thee Stallion a murit. Vestea a venit ca un soc pentru cantareata de rap a carei cariera abia a inceput sa intre in ascensiune. Holly Thomas, care a fost si ea o buna cantareata de rap, a murit, informeaza uproxx.com. Megan i-a adus acesteia un tribut publicand o imagine cu mama sa, de cand era o copila.

„Cea mai buna mama din toata lumea. Cea mai puternica femeie de pe planeta. Nici nu mai pot forma propozitii de durere. Sa te odihnesti in pace, mamica mea”, a scris Megan Thee Stallion pe Instagram. Vedeta a refuzat sa dea detalii despre cauza mortii sau cand a survenit.

Mama lui Megan Thee Stallion a murit

Holly Thomas a fost cea care a introdus-o pe Megan Thee Stallion in lumea muzicii. I-a incurajat pasiunea pentru rap si muzica, in general. A dus-o cu ea la inregistrari, la studio, ori de cate ori avea ocazia. Holly a lasat-o pe Megan sa faca muzica abia la 21 de ani. Doliu in showbiz! Tudor A MURIT in aceasta dimineata! E jale mare…

Mama lui Megan Thee Stallion a murit – Holly Thomas a fost un rapper local

Holly Thomas a vrut sa se asigure ca fiica ei isi doreste cu adevarat sa faca muzica. La 21 de ani a lasat-o sa isi aleaga drumul in viata. In comparatie cu mama ei, care a fost o cantareata de rap locala, in Houston (pe numele de scena Holly-Wood), Megan se bucura de succes. https://ciao.ro/romanii-au-talent-un-pizzer/SOC la Romanii au talent! Un concurent A MURIT de inima, fratele lui a facut anuntul.

In ultimii ani, Megan Thee Stallion a devenit celebra datorita mixtapeurilor sale si a provocarilor de freestyle la care a participat. Este talentata, se joaca bine cu rimele si are si o voce de exceptie. Radu A MURIT in miez de noapte! Romania e in doliu, am pierdut o mare valoare!

Publicat: 23 Mar. 2019, 19:08 Vedete
Pe aceeași temă