Maia Morgenstern revine pe micile ecrane in „Fructul oprit”

Publicat: 18 sept. 2018, 14:53 Autor: Simona News 3

Serialul preferat de romani, "Fructul oprit", va avea, incepand de maine, o noua stea in distributie, si actrita anume Maia Morgenstern, avand o larga experienta in cinematografie.

Astfel ca maine incepand cu ora 20:00, fanii actritei o vor putea vedea interpretand un noul rol pentru cel de-al doilea sezon din serialul care a cucerit Romania.

„În primul rând a lucra pentru acest proiect înseamnă pentru mine a mă întâlni cu niște actori pe care îi admir enorm, pe care îi respect enorm și de la care întotdeauna am ce învăța. Și nu sunt vorbe mari, și nu sunt vorbe goale.

Vorbim de domnul Marian Râlea, doamna Carmen Tănase, doamna Ana Ciontea, vorbesc de tinerii actori, de la bucuria vieții, de la emoție, la a descoperi alături de ei o grămadă de lucruri și un sentiment bun, un sentiment al profesionalismului.

Maia Morgenstern revine pe micile ecrane in „Fructul oprit”

Dorința de a spune o poveste emoționantă. Pe alocuri, sigur că se cuvine să și zâmbim’, a spus Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern revine pe micile ecrane in Fructul oprit

Actrita va interpreta rolul Magdei in noul sezon difuzta de Antena 1.

„De obicei ne hazardăm să împărțim personajele în pozitive și negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care privește viața și trecutul.

E o luptă între mine și personaj și o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt așa sau nu sunt așa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”, a mai declarat aceasta.

Publicat: 18 sept. 2018, 14:53 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă