Maia Morgenstern, anunț neașteptat pe rețelele de socializare. Ce le-a spus celebra actriță fanilor săi: ”E vremea”

Publicat: 20 Oct. 2020, 11:37 Vedete

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. Marea doamnă a teatrului românesc a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare. După 40 de ani în care și-a încântat publicul cu rolurile pe care le-a interpretat, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Timp de 40 de ani oamenii au savurat momentele în care Maia Morgenstern apărea pe scenă sau la televizor. După atâția ani cuvintele de laudă pentru munca pe care celebra actriță a depus-o parcă nu sunt de ajuns. Recent, doamna teatrului românesc a luat o decizie care cu siguranță a fost neașteptată pentru mulți.

”Aștept pensia. E vremea”

Marea doamnă a teatrului românesc a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, acolo unde le-a spus tuturor că este vremea să se retragă. În mesajul publicat, celebra actriță le-a povestit celor dragi câteva lucruri și momente din cariera sa.

”Aștept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Amurgul e violet. Aștept pensia. Merit. Acum patruzeci de ani și ceva, puțin ceva, am căzut la examenul de la facultate. Facultatea de teatru: IATC. Eram 500 de fete pe 4 locuri. N-am intrat.Meritam. Să nu intru: o nepotrivire. Monolog aiurea și poeziile. De forță, de dragoste, populară, fabulă sau de comedie”, a scris Maia pe Facebook.

”Nu mi-a fost ușor”

Maia Morgenstern a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor în tot acest timp.  Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă mai puțin plăcută prin care a trecut…

”Am făcut stagiul în provincie. Așa era legea. Nu mi-a fost ușor. Nu pot zice că mi-a plăcut. Câte trei săptămâni de „turnee” și deplasări prin toate satele și catunele din țară, la țară. Sau împrejurimi. Case de cultură sătești. Sau grajduri. Era frig și zloată și noroi și apa prindea pojghiță de gheață în pahar. Dar oamenii ne iubeau, cred”, a completat celebra actriță.

Publicat: 20 Oct. 2020, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă