Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fostul soț, Claudiu Istodor. Cum se înţeleg cei doi actori pe platourile de filmare: “Am ajuns la mici conflicte”

Publicat: 08 May. 2020, 08:49 Vedete

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost căsătoriți, însă au divorțat în urmă cu câțiva ani. Au împreună un băiat pe care îl cresc cu multă dragoste.

Cei doi formează în prezent un cuplu în serialul „Sacrificiul”. Actorul a dezvăluit în cadrul unui interviu care este, de fapt, legătura cu fosta lui soție și cum a primit vestea că va juca din nou alături de aceasta.

„Am acceptat rolul cu bucurie și interes, chiar dacă nu chiar din prima. Am avut momente de îndoială, apropo de ce am spus înainte.

Iar rolul de soț al Maiei nu era chiar așa de groaznic, tocmai jucam în teatru rolul fiului ei (sigur că ea făcea o compoziție, o doamnă de 80 de ani). În altă piesă am jucat partenerul de afaceri care îi era și amant. Iar până la urmă, e ceva palpitant în situația asta, nu?”, a declarat Claudiu Istodor pentru revista VIVA!.

„Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.

Relația personală, după divorț nu a fost întotdeauna frumoasă

Actorul Claudiu Istodor și Maia Morgenstern s-au despărțit în 1999 după o relație de 14 ani. La avea vreme, după cum povestește și actorul aveau un băiat, pe Tudor, de 13 ani. Actorul în vârstă de 58 de ani nu a dorit să povestească cum au ajuns la divorț, însă a explicat că o relație nu este tocmai fericită atunci când un cuplu trece printr-un astfel de eveniment.

„Nu am fost tot timpul în relații bune, am avut evident și relații proaste, rele. Am trecut printr-un divorț, și asta e greu de dus, mai ales după 14 ani de trăit împreună, cu un copil de 13 ani. Iar despărțirea nu se încheie chiar în momentul semnării actelor, a separării efective, mai trece ceva vreme până când legăturile să se taie de tot. Poate că asta nu se întâmplă total niciodată, de fapt. Despre cum am ajuns la divorț nu vreau să vă spun, e ceva ce ține de intimitatea noastră și atât”, a spus Claudiu Istodor pentru Viva.ro.

Publicat: 08 May. 2020, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă