Maia Morgenstern, amendată în trafic! Celebra actriță a publicat un mesaj dur cu cu privire la polițistul care sancționat-o

Publicat: 11 Aug. 2020, 12:04 Vedete

Maia Morgenstern a fost amendată în trafic! După acest episod nefericit, actrița a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare, cu privire la polițistul care sancționat-o.

Maia Morgenstern a fost oprită în trafic de către un polițist, iar pentru că nu avea ITP-ul făcut a primit o amendă pe măsură pe care a și plătit-o. Însă, supărare celebrei actrițe nu are legătură cu sancțiunea primită, ci mai degrabă cu nerespectarea regulilor de distanțare fizică.

„Eh. Sunt mânioasă. După spectacol m-am dus acasă, cu mașina. Puțin după ora 22. Victoriei colț cu Elisabeta. Conduceam prudent, pentru că obosită, pentru că în seara caldă de vară erau mulți pietoni la plimbare.

M-a oprit o mașină de poliție. Am oprit, am pus masca de protectie, am deschis geamul. Agentul s-a apropiat. Fără mască.

„Actele!’ Am prezentat actele imediat și fără să întreb nimic… Nu mă știam vinovată cu nimic. Nu aveam chef de discuții cu un necunoscut care nu poartă mască.

M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.’ Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, cu… se codea: să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă.

Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă.
„Aveți ceva de adăugat la procesul verbal de constatare?’
„Da. Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască…’
„Nu sunt obligat. Sunt în aer liber. Am vrut să vă pun etilotestul… Puteți plăti amenda…’

Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie.
În rest… prevenție, prudență, omenie… hai!
Stăm cu mască.
P.S. Later edit, sau cum se cheamă: Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de” înțelegere „: mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea.Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut.
P1.S1. Am plătit amenda”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Publicat: 11 Aug. 2020, 12:04 Vedete
Pe aceeași temă