Magda Catone și-a găsit alinarea în copilul ei, după moartea regretatului actor Șerban Ionescu. Fiul lor, Carol, are 25 de ani seamănă cu tatăl lui: „Carol mă hrănește total”

Publicat: 19 nov. 2023, 10:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Magda Catone și-a găsit alinarea în copilul ei, după moartea regretatului actor Șerban Ionescu. Magda Catone este, dincolo de una dintre cele mai apreciate actrițe de pe scena românească, și o mamă dedicată.

A cunoscut pentru prima și singura dată sentimentul maternității la vârsta de 40 de ani, atunci când l-a născut pe Carol. Băiatul, rodul iubirii dintre ea și fostul ei soț, Șerban Ionescu, avea să devină cea mai mare binecuvântare din viața ei.

În prezent, actrița în vârstă de 65 de ani simte că nu mai are nevoie de nimic și că iubirea ce i-o poartă fiului ei o împlinește în totalitate.

Magda Catone și-a găsit alinarea în copilul ei, după moartea regretatului actor Șerban Ionescu

„Este foarte frumoasă relația mea cu el, am un sentiment de perfecțiune pentru că relația, la o anumită vârstă, între o mamă și copil, cum e cazul meu, mamă și fiu, mă hrănește în toate compartimentele. Nu simt nevoia să mai am altfel de comunicări, altfel de taine, în afară de pisicul care este, poate în fiecare casă, coteul de mângâiere. Relația mea cu Carol este completă, mă hrănește total”, a declarat actrița, despre fiul ei, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Magda Catone, o poveste de dragoste cu final complicat cu tatăl fiului ei. Actorul Șerban Ionescu a murit în timpul procesului de divorț

La 11 ani de la moartea actorului Șerban Ionescu, răpus de o boală incurabilă la doar 62 de ani, Magda Catone vorbește detașat.

Recunoaște că prezența fiului ei, Carol, a ajutat-o foarte mult să depășească dispariția fostului ei partener, în mod subit, la începutul perioadei de separare dintre ei.

Deși au luat decizia să meargă pe drumuri diferite în viață, Magda Catone și Șerban Ionescu au fost uniți de un trecut trăit împreună, dar și de rodul iubirii lor, mai exact, fiul lor. Citește tot articolul pe demamici.ro.

Publicat: 19 nov. 2023, 10:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă