EXCLUSIV | Ce regrete are Doina Teodoru în relația cu Cătălin Scărlătescu: “Fiecare e cu banii lui”

Publicat: 03 sept. 2023, 19:56 Autor: Dora Bazavan Vedete

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, joacă în cea mai nouă producție de la Antena 1, comedia romantică “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, alături de Loredana, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonț și o întreagă distribuție de excepție. Magda Catone este chiar mama ei în film!

Doina Teodoru a vorbit cu Ciao.ro despre noile sale proiecte dar și despre relația cu Cătălin Scărlătescu și am aflat astfel cum își descrie partenerul de viață și cât și-ar dori să aibă puțin mai mult timp pentru ei!

Doina, cum a venit această propunere de a juca în Camera 609 de la Antena 1?

Telefonic a venit această propunere, această invitație la casting, iarna trecută. Eram în vacanță, cu Cătălin, în Bali. Am ieșit să mă plimb într-o zi și m-a sunat Cătălin să îmi spună: „Măi, încearcă cineva să dea de tine. Și până la urmă, ghici ce? A dat de mine! Trebuie să te duci la un casting!”. Am zis OK! Așa am aflat de acest casting și m-am dus la probe.

Ce regrete are Doina Teodoru în relația cu Cătălin Scărlătescu

Ai un rol frumos! Joci rol de mamă, ai o fetiță!

Am un rol de mamă dar nu sunt numai mamă. Sunt și soră, sunt și fiică, sunt și soție, prietenă, multirol.

Cu cine interacționezi cel mai mult dintre actorii din distribuția „Camera 609”?

Cu mama, Magda Catone, cu surorile mele, cu soțul meu, și evident, cu bunica mea!

Ai primit sfaturi pe platoul de filmare de la Magda Catone, să zicem? Cum e, vă distrați la filmări?

Ne super distrăm la filmări și improvizăm foarte mult,  spre disperarea lui Federico, regizorul nostru,  dar uneori din aceste improvizații iese aur!

Ai mai participa la un realiy show, gen America Express?

Da! La ceva în genul America Express dacă nu chiar America Express, da, aș mai participa oricând!

Ce ți-a plăcut cel mai mult?

Aventura! Simplul fapt că nu știai ce se întâmplă niciodată!

Cu mâncarea ai avut probleme?

O să sune ciudat dar eu nu am făcut foamea. În afară de câteva zile în care chiar nu am mâncat, dar nu am simțit pentru că aveai adrenalină în sânge, altfel pentru mine era  foarte simplu. O bucățică de pâine, o lămâie, o roșie, găseam să mănânc pe drum.

Cum este relația pe care o ai cu Cătălin Scărlătescu? Ce vă ține împreună? Cine e cel mai vulcanic dintre voi?

Iubirea! Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV.

Ce îți place cel mai mult la el? Are și un simț al umorului…

Îmi place foarte mult că e super intuitiv, e super senzoarial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din  punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta.

“Fiecare e cu banii lui”

În cupluri mai sunt discuții care pleacă ba de la un shopping excesiv, ba de la altceva. La voi cum este?

La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?”, cam așa e la noi!

Cât de ocupată te ține acest proiect? Mai ai timp să faci și altceva?

Mai fac și altceva, mă ține foarte ocupată proiectul ăsta și asta nu a făcut decât să mă activeze să văd cum jonglej să fac  și altceva pe lângă.  Am spectacole cu  care mergem în țară, în turnee, o să mai am o premieră de teatru în curând, o să mai fac un lungmetraj. Am destul de multe planuri și sper să fiu bună la jocul gleznei  ca să îmi iasă toate.

Ești și tu pasionată de zona asta cu gătitul? Acasă mai gătiți împreună?

Din păcate nu avem atât de mult timp liber încât să zicem „hai să mai stăm și acasă”, mi-ar plăcea  și mie să avem o dimineață în care să dormim până târziu, bine, vorbesc utopic, să ne trezim, să facem un mic dejun, dar nu, amândoi suntem mereu plecați dar e bine că asta ține flacăra aprinsă.

Publicat: 03 sept. 2023, 19:56 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă