După o căsnicie cu scântei, Magda Catone va face un gest uimitor în memoria fostului soț!

Publicat: 09 mai 2022, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete

Au trecut aproape zece ani de la moartea lui Șerban Ionescu, iar fosta lui soție este hotărâtă să facă un gest emoționant în memoria lui.

Magda Catone și Șerban Ionescu au avut o căsnicie cu multe scântei. Apropiații cuplului au povestit în urmă cu mai mulți ani faptul că cei doi nici măcar nu ar fi fost foarte fericiți împreună. Ba mai mult decât atât, s-a vehiculat că regretatul actor nici măcar nu și-ar fi dorit această căsnicie.

Apropiaţii celor doi actori recunosc că Şerban Ionescu era un tip violent, prieten bun cu paharul şi grandoman: „Şerban a bătut-o pe Magda, cu mâna pe inimă vă spun… Bine, şi pe mama lui o bătea zdravăn. La teatru a suspendat nişte reprezentaţii cu câteva minute înainte de ora începerii, spunându-le colegilor: «Eu am bani, m-am îmbătat şi plătesc spectacolele». Şi, într-adevăr, plătea. Cam ăsta era Şerban Ionescu”., au adăugat aceleaşi surse.

Nici Magda Catone nu se comporta ca o soţie în relaţie cu actorul. SE pare că actriţa nu ezita să-şi revadă foştii iubiţi în timpul mariajului cu Şerban.

Primul iubit al Magdei Catone a plecat în străinătate, apoi ea s-a combinat cu Tocilescu şi de abia după aceea a intrat într-o relaţie cu Şerban Ionescu. După 1989, marea iubire a Magdei Catone a revenit în ţară din Germania şi s-au reîntâlnit în secret„, au mai povestit apropiaţii celor doi.

Cu toate astea, actrița a șters cu buretele toate amintirile neplăcute și le-a păstrat doar pe cele frumoase cu fostul ei soț. Dovadă o face și faptul că Magda Catone se luptă acum să organizeze pe o plajă festivalul ”Șerban Ionescu”, după doi ani de pauză.

Magda Catone: ”Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban”

Am avut prima întâlnire cu autoritățile locale. Festivalul va avea loc în perioada 17-23 iulie în stațiunea 2 Mai, la Limanu, la Casa de Cultură. Trebuie acum să aduc sponsori. E nevoie de niște sume mici pentru ei. Dacă am fi avut vreo 20.000-30.000 de euro, cam la atât s-ar ridica bugetul, o rezolvam. Ministerul a vrut să susțină, dar au și altele de dat. Dar o să găsim, am primisiuni”, a povestit actrița pentru impact.ro.

Actrița Magda Catone a povestit cum decurge viața ei după dispariția lui Șerban Ionescu.

Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta”.

Magda Catone recunoaște că își alină dorul de soț când este alături de fiul ei, Carol, în vârstă de 26 de ani. Băiatul fiind copia fidelă a celebrului său tată. ”Seamănă foarte mult fizic, dar și i-a moștenit și talentul actoricesc”, a mărturisit actrița.

Publicat: 09 mai 2022, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă