Madalin Ionescu o apara pe Cristina Siscanu. Ce spune despre sotia lui, acuzata ca isi arata zona intima

Publicat: 27 aug. 2018, 11:37 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cele doua vedete s-au recasatorit saptamana trecuta si evenimentul a fost superb.

Din nefericire, tinuta aleasa de Cristina Siscanu a atras comentarii negative. Aceasta a fost acuzata ca si-a aratat zona intima la eveniment, dar si in mediul online. Acum Madalin Ionescu o apara pe Cristina Siscanu.

Cristina Siscanu a ales o tinuta all white. A purtat o bluza lunga si vaporoasa in partea de sus, iar in partea de jos o pereche de pantaloni albi, din dantela. Gurile rele s-au grabit sa comenteze spunand ca i se vede zona intima. Din imagini, acest lucru nu e clar.

Cristina s-a suparat cand a vazut cate comentarii urate a primit:

„Am sufletul plin de tristete… Romanii sunt un popor atat de trist… E foarte tarziu… copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea… si ma cuprinde nelinistea… Cum va creste intr-o societate plina de atata ura? Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris… doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi un suflet fara mila? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata…

Da, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie! Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa “urli “ ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva? Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima! Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist… „, a transmis ea, pe Facebook.

Madalin Ionescu o apara pe Cristina Siscanu

Madalin Ionescu o apara pe Cristina Siscanu. Ce spune despre sotia lui, acuzata ca isi arata zona intimaMadalin Ionescu a sarit imediat in apararea sotiei sale, tot pe contul sau de Facebook:

„Familie mare… cinci inimi puternice care bat laolaltă! P.S. Și cu asta închei! Dacă m-ați plăcut vreo clipă, citiți, vă rog , până la capăt! Nu m-au deranjat vreodată părerile opuse, argumentate, de bun simț! M-a oripilat întotdeauna duhoarea minților întunecate!

Cristina Siscanu, umilita in ziua nuntii! Ce a patit in scurt timp de la pasirea spre altarAm văzut încă o dată micimea umană în acțiune! O masă avidă de sânge, formată din indivizi nefericiți, care de abia asteaptă o țintă pentru a-și revarsă dejecțiile interioare! Una e să critici și altă e să insulți, să folosești un limbaj imposibil de reprodus! Eu nu am jignit vreodată pe cineva, nu am insultat și nu am folosit un limbaj trivial! Cei care ați jignit-o pe Cristina doar pentru că a purtat o ținută dincolo de limitele imaginației voastre… aveți uriașe probleme sufletești!

Cristina Siscanu, umilita in ziua nuntii! Ce a patit in scurt timp de la pasirea spre altarCreștinii și pioșii nevrotici au spumegat pe Facebook, scandalizați de faptul că a intrat astfel în biserica … Creștinii și pioșii de carton au jignit și înjurat că la ușa cortului! Asta ține de domeniul afecțiunilor psihice sau al ipocriziei fără margini! Repet… nu am o problemă cu cei care critică decent, dar nu pot asista pasiv la atacurile tuturor degradaților!

M-a mai surprins ceva… Cum e posibil ca femei cu un aspect fizic cel puțin discutabil să-și permită să o jignească pe soția mea pentru felul în care arată? Oare aceste doamne nu s-au uitat vreodată în oglindă? Cristina e o femeie foarte frumoasă, mi-a crescut copiii, m-a iubit necondiționat, a renunțat la Tot pentru mine și asta nu o să poată murdări nimeni!”, a scris Mădălin Ionescu pe internet.

Publicat: 27 aug. 2018, 11:37 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă