Loredana Groza, taxată de fani pentru că a exagerat cu operațiile estetice! “Arată ca o damă de lux”

Publicat: 10 Sep. 2020, 08:43 Vedete

Loredana Groza, taxată de fani că a exagerat cu operațiile estetice în ultima perioadă! Îndrăgita cântăreață în vârstă de 50 de ani s-a lăsat pe mâna specialiștilor care au reușit să-și șteargă mulți ani de pe chip!

Loredana Groza a exagerat cu operațiile estetice?

Blondina și-a făcut multe modificări la nivelul feței, se pare. În afară de faptul că nu mai are nici un rid pe chip, deși are totuși 50 de ani, are pomeții ridicați, cearcane deloc, și buze mai mari. De-a lungul timpului s-a vorbit despre vedetă că și-ar fi făcut și lifting facial, pe lângă multe injecții și proceduri estetice.

Diva arată senzațional la cei 50 de ani ai săi nu doar la chip, ci și la trup. Loredana are o siluetă de invidiat pe care și-o întreține cu o alimentație sănătoasă și foarte multă mișcare. Unii fani au primit cu brațele deschise noua ei schimbare, însă alții au taxat-o spunându-i că a exagerat!

„Te rog să te uiți și în buletin”

“WoW! Arăți foarte tânără, parcă ai 20 de ani”, “Lori!!! Ai întinerit, ești foarte frumoasă”, “Superbă”, “Gurița ta dulce! Te iubesc”, sunt o parte din comentariile lăsate de fanii mulțumiți de noua ei înfățișare.

“Unde este Loredana cea adevărată? Cred că e prea mult, fiecare vârstă are frumusețea ei”, i-a scris un internaut nemulțumit de schimbările ei.

“O inimă de 16 ani, nu neg, un artist complet, dar și niște plasticieni buuuni!”, a taxat-o un alt fan!

“Te rog să te uiți și în buletin, că ai o fată destul de mare”, a mai atenționat-o și alt admirator, pe contul ei de socializare.

“Când (…) nu prea are ce face, posteaza zilnic. Sau, mai bine zis, se pozează nonstop. Și arată ca o damă de lux”, este un alt mesaj lăsat pe pagina vedetei.

 

 

Publicat: 10 Sep. 2020, 08:43 Vedete
Pe aceeași temă