Loredana Groza a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a arăta întotdeauna bine: ”E simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză”

Publicat: 20 Sep. 2020, 14:09 Vedete

La cei 50 de ani ai săi, Loredana Groza arată impecabil. Deși mulți au acuzat-o că a exagerat cu operațiile estetice, vedeta spune că adevărul este cu totul altul. Astfel, artista a dezvăluit care este „de fapt”, ritualul ei de îngrijire.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație  de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație. E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza pentru revista VIVA.

Loredana Groza a primit ”interzis” de la Youtube

Loredana Groza a lansat în urmă cu câteva luni o piesă care a intrat în grațiile ascultătorilor săi, fiind vorba despre relații. Piesa numită ”Sex pe canapea” a fost ”interzisă” de pe Youtube, iar celebra artistă a avut și ea un punct de vedere în legătură cu interdicția pe care a primit-o.

Artista este mulțumită de videoclipul melodiei, dar a rămas cu un gust amar, după ce a constatat că persoanele care nu au peste 18 ani nu îl pot viziona. Cântecul lansat este unul important pentru Loredana Groza, căci tratează o latură personală a artistei. În videoclip este imitată relația intimă între doi parteneri – protagoniștii se dezbracă, apoi ”trec la acțiune”, potrivit Protv.ro.

Loredana Groza a spus la Europa FM că nu pricepe rațiunea exactă pentru care videoclipul a fost restricționat pe platforma de muzică, ”pentru că este artă”.

Publicat: 20 Sep. 2020, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă