Cați bani câștigă Loredana Groza la un singur eveniment. Suma este uriașă

Publicat: 15 Sep. 2020, 15:44 Vedete

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz, dar și una dintre cele mai talentate artiste din România. Recent, s-a aflat câți bani trebuie să scoată din buzunar o persoană care ar vrea să o aiă pe celebra cântăreață, prezentă la un eveniment.

Se pare că celebra artistă își cunoaște foarte bine valoarea și spunem asta pentru că la un eveniment, Loredana Groza percepe o sumă colosală. Potrivit informațiilor oferite de sprezza.ro, tariful pentru un eveniment la care participă este 12.500 de euro!

Însă, în acest preț intră de asemenea band-ul său, format din mai mulți artiști care o ajută să facă un show pe măsură, astfel că suma, cel mai probabil se împarte la toată lumea.

Loredana Groza a primit ”interzis” de la Youtube

Loredana Groza a lansat în urmă cu câteva luni o piesă care a intrat în grațiile ascultătorilor săi, fiind vorba despre relații. Piesa numită ”Sex pe canapea” a fost ”interzisă” de pe Youtube, iar celebra artistă a avut și ea un punct de vedere în legătură cu interdicția pe care a primit-o.

Artista este mulțumită de videoclipul melodiei, dar a rămas cu un gust amar, după ce a constatat că persoanele care nu au peste 18 ani nu îl pot viziona. Cântecul lansat este unul important pentru Loredana Groza, căci tratează o latură personală a artistei. În videoclip este imitată relația intimă între doi parteneri – protagoniștii se dezbracă, apoi ”trec la acțiune”, potrivit Protv.ro.

Loredana Groza a spus la Europa FM că nu pricepe rațiunea exactă pentru care videoclipul a fost restricționat pe platforma de muzică, ”pentru că este artă”.

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie”, a spus Loredana.

Publicat: 15 Sep. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă