Imaginile momentului! Loredana Groza, în costum de baie: ”Fără să fiu nesimțit, dar cum se spune prin cartier, ești…”

Publicat: 01 Aug. 2020, 15:54 Vedete

Loredana Groza s-a fotografiat super HOT! la malul mării. Cântăreața, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, își arată trupul bine lucrat la sală!

Blondina nu s-a sfiit niciodată să-și arate picioarele, bustul, abdomenul plat, dar și posteriorul! Loredana Groza s-a fotografiat foarte sexy la malul mării. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu de o inspirație ”tropicală”, cântăreața și-a arătat formele, în timp ce se afla la câțiva metri de mal, în mare. Naturală și fericită că se află la o sesiune de bronz natural, Loredana a primit mii de aprecieri din partea urmăritorilor ei.

Evident, pe rețelele de socializare, artista a primit numeroase mesaje din partea admiratorilor ei: ”Fără să fiu nesimțit sau catalogat altfel, dar cum se spune prin cartier „ești bunăciune rău”👏🔥🤪”, ”Bravo Lory, ești super beton!😘🔥”, ”Wow ce frumoasă ești și ce sexi ești 😘😘„, ”Superbă Lori 😍👏👏ca întotdeauna . 🔝❣Îmi place la nebunie costumul de baie 🤩”, ”Și paradisul are o continuitate paradisiatică de minunată!❤️”, ”Vacanță frumoasă, diva mea preferată”.

View this post on Instagram

🧜‍♀️🌊💙⚓️ #pelachindie #sunsetdip #agurida❌❌ #friday #vacay #copiiisirenelor

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Ce cadou a primit Loredana Groza de ziua ei

În data de 10 iunie 2020, frumoasa artistă Loredana Groza a împlinit vârsta de 50 de ani. Iar cadoul primit a fost pe măsură! Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, dar și cadoul primit este, într-adevăr, unul destul de scump! Loredana Groza nu doar că s-a bucurat de flori, dar a primit și un inel masiv din aur.

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am…Noi trăim în același timp”, zice ea pe Instagram. Evident, Lori a continuat să posteze imagini foarte sexy pe rețelele de socializare și chiar a fost copleșită cu multe mesaje, urări de bine de ziua ei de naștere, dar și comentarii siropoase la adresa ei.

Publicat: 01 Aug. 2020, 15:54 Vedete
Pe aceeași temă