Lora ține o dietă foarte simplă! Este cura de slăbire preferată de nutriționiști: ”Nu mănânc cel puțin 16 ore…”

Publicat: 11 oct. 2023, 13:55 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Lora este extrem de activă după ce a renunțat la televiziune. Artista nu stă deloc degeaba și muncește de zor la proiecte, dar are grijă și de silueta ei, chiar dacă asta înseamnă să urmeze o dietă strictă.

Întrebată cum se menține, îndrăgita artistă s-a declarat încântată de formele pe care le are și cu care a înzestrat-o mama natură.

Lora ține o dietă foarte simplă!

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. 

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

”Nu mănânc cel puțin 16 ore…”

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora pentru Ciao.ro.

Dieta lui Carmen Tănase. Cu ce alimente a reușit actrița să slăbească 10 kilograme în doar două luni

Carmen Tănase se bucură de o carieră de succes de mulți ani în lumina reflectoarelor. În ultima perioadă, actrița a reușit să facă o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic. Lucru pe care fanii ei l-au observat imediat. În cadrul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 10 kilograme în doar două luni. 

Carmen Tănase a recunoscut că nu a avut un stil de viață ordonat, iar în majoritatea parte a timpului nu a avut grijă la alimentație. De ceva timp însă, a descoperit o dietă care a ajutat să obțină rezultatele pe care și le dorea.

„Haotic (nr. cum mănâncă), în general. Și se și vedea lucrul ăsta, încă se mai vede, dar de două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoletă, să mai îmi pun în casoletă roșioara, brânzică. O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu”, a spus Carmen Tănase, într-un dialog avut cu medicul Adina Alberts. Citește tot articolul aici.

Publicat: 11 oct. 2023, 13:55 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă