Lora si Lidia Buble au cantat manele la radio si lumea a luat-o razna cand le-au auzit! Chiar se pricep! VIDEO

Publicat: 21 mai 2018, 12:08 Autor: D. C. Vedete

Cele doua vedete au fost puse pe distractie si s-au dat in spectacol cu ritmurile orientale

Lora si Lidia Buble au cantat manele live la radio! Ce manele si-au ales.  Si artistii cat sunt ei de artisi, uneori mai asculta cate o manea pentru ca altfel nu ar putea spune ca sunt la curent cu tot ce se intampla in industria unde activeaza si ei.

Acum cateva zile Lora si Lidia Buble au fost invitate la Kiss Fm unde Rusu si Andrei le-au provocat sa cante o manea. Desi la inceput au fost putin reticente ambele artiste au facut spectacol cu modul in care au interpretat melodiile pe care le stiau fara sa citeasca versurile de undeva.

Lidia Buble si-a facut incalzirea cu “Spune Adevarat” interpretand un refren care avea urmatoarele versuri: “Mi se rupe inima sa te stiu cu altcineva”. Se pare ca ea a venit pregatita pentru genul asta muzical avand peste tricou un lant mare de aur, sau ma rog, un accesoriu fashion care semana foarte bine cu ceva ce poarta unii manelisti.

Lora si Lidia Buble au cantat manele live la radio! Ce manele si-au ales

Lidia le-a explicat matinalilor si care este pozitia corecta pentru a canta manele. Cu umerii adusi in fata si putin cocosat, astfel incat muzica sa transmita o usoara “suferinta”. Si ca treaba sa fie buna pana la capat ea a cantat si piesa ei “Iubim la fel, simtim la fel” pe ritmuri de manele. La momentul in care acest articol este publicat aproape 300.000 de oameni s-au uitat la filmuletul cu Lidia Buble cantand manele.

Lora nu s-a lasat nici ea mai prejos si a inceput tare. “Da! Am o manea care imi place. Am auzit originalul la un moment dat intr-o vacanta in Grecia, dar tot maneaua imi place mai mult.” si apoi au urmat direct versurile: “Langa cine, langa tine, nu ma satur de iubire!”

“Imi place si Vali Vijelie, piesa aia “Striga cu mine, striga cu mine”. Are linii foarte frumoase, eu stiu sa aud muzica acolo unde e, indiferent de gen” le-a declarat Lora ascultatorilor. Filmuletul cu ea si Lidia Buble facand show pe manele este mai jos.

Publicat: 21 mai 2018, 12:08 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă