Anca Serea, la momentul adevarului! Alimentul-minune care o ajuta sa isi mentina silueta de adolescenta: ”Mananc in cantitati industriale”

Publicat: 14 May. 2018, 11:41 Vedete

Se poate și încă foarte bine!

Ne-am întâlnit cu Anca Serea acum ceva timp, la evenimentul de aniversare a 10 ani de activitate pentru Băneasa Shopping City. Frapați, din nou, de felul impecabil în care arată, am încercat să descoperim care să fie trucurile la care apelează Anca Serea, trucuri care o ajută să atate atât de bine. Știm deja…


Despre felul în care arată Anca Serea s-au scris râuri și râuri de povești. Ba că nu mănâncă nimic, ba că statutul pe care îl are îi permite să facă orice îi stă în putință ca să arate genial, ba că a făcut nu știu câte operații. De fapt, adevărul este altul… Mult mai simplu și ușor de aplicat de oricare dintre noi. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Anca Serea arată așa pentru că a învățat să se tempereze, pentru că dacă decide să calce strâmb astăzi, mâine, cu siguranță, nu o va mai face. „Mănânc ca tot omul lucruri absolut normale. Am în meniu și cartofi sau fasole, dar și lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mănânc foarte des!”, ne explică Anca Serea.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 May. 2018, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă