Anca Serea, la momentul adevarului! Alimentul-minune care o ajuta sa isi mentina silueta de adolescenta: ”Mananc in cantitati industriale”

Publicat: 14 mai 2018, 11:41 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Se poate și încă foarte bine!

Ne-am întâlnit cu Anca Serea acum ceva timp, la evenimentul de aniversare a 10 ani de activitate pentru Băneasa Shopping City. Frapați, din nou, de felul impecabil în care arată, am încercat să descoperim care să fie trucurile la care apelează Anca Serea, trucuri care o ajută să atate atât de bine. Știm deja…


Despre felul în care arată Anca Serea s-au scris râuri și râuri de povești. Ba că nu mănâncă nimic, ba că statutul pe care îl are îi permite să facă orice îi stă în putință ca să arate genial, ba că a făcut nu știu câte operații. De fapt, adevărul este altul… Mult mai simplu și ușor de aplicat de oricare dintre noi. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Anca Serea arată așa pentru că a învățat să se tempereze, pentru că dacă decide să calce strâmb astăzi, mâine, cu siguranță, nu o va mai face. „Mănânc ca tot omul lucruri absolut normale. Am în meniu și cartofi sau fasole, dar și lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mănânc foarte des!”, ne explică Anca Serea.

“Sportul înseamnă sănătate şi alături de alimentaţie este esenţial în viaţă!”

Plecând de la acest principiu, Anca Serea este o femeie care se duce la sală ca să facă mișcare, nu selfie-uri, iar acest lucru a fost valabil și în timpul sarcinilor. De asemenea, Anca Serea face masaj, înot alături de cei mici, dar și tratamente de întreținere corporală care o ajută să arate atât de bine. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)


Și, pe lângă toate acestea, mămica a cinci copii are un prieten și partener de nădejde. LĂMÂIA. ”Poate nu vă vine să credeți, dar consum lămâi în cantități industriale. Fie că aleg să le storcc sau sa le mănânc cu tot cu coajă sau să le pun în apă caldă, lâmâile nu-mi lipsesc zi de zi!”, conchide bruneta.

Anca Serea este o femeie împlinită. La 37 de ani, are o familie exemplare, 5 copii de care este mândră și o căsnicie model. David, Sara, Noah, Ava și Moise sunt minunie de care este foarte mândră, iar Adi Sînă este bărbatul alături de care a ales acum mai bine de 6 ani să plece în călătoria minunată pe care o trăiește zi de zi.

Publicat: 14 mai 2018, 11:41 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă