VIDEO genial! Delia canta BUG Mafia – Strazile, asa cum n-ai mai auzit-o niciodata! Piesa este dementiala in varianta ei

Publicat: 15 May. 2018, 15:46 Vedete

Femeia asta chiar stie sa cante absolut orice, dar de data asta chiar s-a intrecut pe sine. Filmuletul este la finalul articolului.

Delia canta BUG Mafia – Strazile, asa cum n-ai mai auzit-o niciodata! Multi zic ca Delia este de departe cea mai buna si versatila voce feminina a Romaniei, altii cred ca Andra este cea care ar trebui sa poarte acest titlu, dar pana la urma cine suntem noi sa judecam.

Ne bucuram de ambele artiste in egala masura. Asa ca saptamana trecuta v-am prezentat-o pe Andra cantand BUG Mafia la radio folosind chiar si cateva cuvinte obscene, acum a venit randul Deliei sa faca acelasi lucru la Kiss Fm.

Delia, impatimita a show-urilor si costumelor nu s-a lasat prinsa pe picior gresit. A facut un intreg moment “BUG” in studioul de radio. A venit cu trupa ei si a cantat live cateva versuri plus refrenul celebrei melodii de la Bug Mafia – Strazile. Artista nu a improvizat deloc ci a pregatit o varianta specifica ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 May. 2018, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă