Castigator Eurovision 2018! Reprezentanta Israelului a pus mana pe marele trofeu. Netta Barzilai a transmis un mesaj emotionant

Publicat: 13 May. 2018, 13:35 Vedete

Castigator Eurovision 2018! Reprezentanta Israelului a pus mana pe marele trofeu.  Netta Barzilai a castigat concursul Eurovision 2018, care a avut loc, sambata seara, la Lisabona.

Israel a strans 529 de puncte, impartind podiumul cu Cipru si Austria. Artista, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa ‘Toy’. Este pentru a patra oara cand Israel, una dintre singurele doua tari non-europene din concurs, alaturi de Australia, castiga ravnitul trofeu.

Castigator Eurovision 2018! Reprezentanta Israelului a pus mana pe marele trofeu. Netta a cantat melodia cu un mesaj puternic despre conditia femeii in societatea de astazi, insa, ceea ce a atras atentia tuturor au fost sunetele de gaina pe care Netta le-a imitat in timpul prestatiei, pe scena.

Imediat dupa anuntarea castigatorului, Netta a strigat fericita pe scena si a explicat care este semnificatia respectivelor sunete.

”Sunt foarte fericită! Vă mulţumesc că aţi ales diferit, vă mulţumesc că acceptaţi diferenţele dintre noi, sărbătorim diversitatea. Îmi iubesc ţara! Ne vedem la Ierusalim! Sunt mândră şi onorată să fac asta şi sunt mândră şi onorată să aduc acest eveniment magic în Israel”, a declarat Netta Barzilai.

”Este atât de amuzant că oamenii sunt interesați de acest detaliu. Sunetele imitate au un dublu sens. Zgomotele fac trimitere la persoanele lașe care nu acționează așa cum simt, se folosesc de alți oameni și îi tratează ca pe niște jucării sau marionete. De asemenea, „baka” înseamnă și “prost” în japoneză. Cântecul are un mesaj important: renașterea puterii feminine și a justiției sociale”, a declarat artista.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 May. 2018, 13:35 Vedete
Pe aceeași temă