Gheorghe Turda iubeste din nou! S-a amorezat de o femeie cu mult mai tanara decat el. Cine este cantareata de muzica populara care i-a cucerit inima

Publicat: 13 May. 2018, 12:33 Vedete

La doi ani de la despartirea de mama Alinei Puscas, Lucia Lazar, Gheorghe Turda iubeste din nou.

De cateva luni, solistul este indragostit lulea. Si nu de oricine. Cea care i-a furat inima indragitului artist de muzica populara este Nicoleta Voicu, o femeie mai tanara decat cel cu 23 de ani.

La inceput, cei doi nu au dorit sa isi dea pe fata relatia si au preferat sa isi traiasca povestea de iubire in liniste. Cu timpul, Gheorghe Turda si Nicoleta au simtit ca se iubesc si ca parerea celorlalti nu conteaza, asa ca au facut totul public.

Mai mult de atat, solistul si-a prezentat noua iubita familiei. Rudele artistului au primit-o cu bratele deschise si si-au dat acordul in privinta relatiei lor de dragoste.

”Am stat in casa parinteasca, unde a ramas sora lui! M-am inteles foarte bine cu ea, la fel si cu fratele barbatului meu, care si el locuia in apropiere. Sincer, m-au surprins toti cu gandurile bune! Sunt fascinata de tot ce am trait aici.

Poate tocmai de aceea, in momentul in care am plecat de acolo, am vrut sa astern pe hartie o mica poezioara, facuta din suflet si potrivita sentimentelor pe care le traiesc acum”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Wowbiz.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 May. 2018, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă