Lora și Ionuț Ghenu au trăit spaima vieții! ”A venit spre noi cu capul ridicat. Am început să aruncăm spre el cu…”

Publicat: 26 aug. 2020, 13:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Lora și Ionuț Ghenu au petrecut luni întregi în Bali din cauza noului coronavirus. Un sejur de o săptămână s-a transformat rapid într-o vacanță de cinci luni pe ”Insula Zeilor”.

Le-a fost greu la început, mai ales că celebrul cuplu a plecat în vacanță chiar cu puțin timp înainte de a izbucni pandemia și înainte de a se răspândi la nivel mondial virusul din China. Dar au reușit să treacă peste tot, împreună. În prezent, cei doi se află în România, alături de cei dragi. Și-au reluat activitățile zilnice, dar nu uită că au avut parte și de momente mai puțin bune în călătoria lor din Bali care ar fi putut să le creeze probleme de sănătate mari.

Lora a povestit că într-o noapte, ea și soțul ei au fost atacați de un șarpe rar la vedere, ”banded krait”. Din fericire, au reușit să scape de el, însă sperietura de care au avut parte nu o vor uita prea curând.

„A venit un șarpe foarte veninos la noi într-o noapte. Un șarpe care în mod normal este foarte rar la vedere. Nu iese de unde e locul lui.

Nu vine niciodată spre oameni. Se numește banded krait. (…) A venit spre noi cu capul ridicat. Am început să aruncăm spre el cu tot felul de furculițe, să-l speriem. A luat-o spre altă parte și venea spre noi. Era noapte. Venea spre lumină. Spre oameni. Cu capul sus. Foarte rar se întâmplă”, a povestit Lora, conform kfetele.ro.

Lora și Ionuț Ghenu sunt în România acum

„Întoarcerea acasă a fost peste aşteptările noastre. Am fost foarte bine primiţi de la vamă, avionul nostru nu a mai putut să aterizeze în România din cauză că deodată e zonă roşie şi am aterizat în Sofia. De acolo a venit o firmă de transport care ne-a luat. În prima zi am aruncat bagajele în living. Nu le-am desfăcut nici acum. Am fost să ne vedem prietenii. A doua zi a fost ziua mea de naştere. Apoi am început intâlniri, studio-uri am avut şi o şedinţă foto azi”, a explicat Lora, potrivit Mediafax.

Publicat: 26 aug. 2020, 13:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă