Lora: “Secretul într-o relație este să ne acceptăm diferențele”

Publicat: 21 dec. 2016, 16:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Lora: “Secretul într-o relație este să ne acceptăm diferențele”

Nici o relație nu seamănă cu cealaltă și nici una nu este perfectă. Cu toate acestea încercăm să menținem armonia și înțelegerea cât de mult putem. Lora a trecut printr-un divorț în urmă cu 2 ani, iar acum se pare că a găsit rețeta unei relației armoniase.

“Eu cred că secretul este să ne acceptăm diferențele care există între noi, să ne respectăm, să fim buni. Trebuie să învățăm să iubim în general oamenii. Armonia nu trebuie să existe doar într-o relație”, ne-a spus cântăreața.

Atunci când lucurile nu mai funcționează așa cum trebuie, oamenii decid să meargă pe drumuri separate.  Lora spune că nu este genul de femeie care să stea într-o relație care nu mai funcționează.

“Nu aș putea trece peste jigniri repetate, care nu sunt urmate măcar de scuze. Am trecut prin așa ceva. A durut foarte tare, am plâns și am încercat să iert, dar femeile însă pe toate acestea le strâng undeva acolo în suflet și te poți trezi într-o dimineață că nu te mai iubește”, ne-a mai spus cântăreața.

După divorțul de comediantul Dan Badea, Lora și-a găsit alinarea în brațele lui Ionuț Ghenu, tour managerului ei, care o susține și îi este alături la orice pas.

Publicat: 21 dec. 2016, 16:35 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă