Crina Matei: “Eu și Bogdan formăm în continuare un cuplu”

Publicat: 20 Dec. 2016, 16:14 Vedete
Crina Matei: “Eu și Bogdan formăm în continuare un cuplu”

În urmă cu o lună toată lumea a fost luată prin surprindere în momentul în care Crina Matei a postat un mesaj pe Facebook prin care a dat de înțeles că s-a despărțit de iubitul ei cu 20 de ani mai tânăr.

’’Când poveştile frumoase au un sfârşit, când posesivitatea şi dorinţa de a controla viaţa celui iubit devin obsesie. Când înţelegi că e mai bine să te opreşti”, a fost mesajul scris de Crina.

Iată că lucrurile nu stau deloc așa iar cei doi se afișează împreună în continuare, semn că nu a fost vorba de nici o despărțire. ’’Eu nu am anunțat nimic. Au fost doar speculații. Eu cu Bogdan am decis să nu ducem discuțiile în derizoriu. Noi mereu am fost foarte bine, niciodată nu am venit să contracarez nimic din ce s-a spus”, ne-a spus ea.

Bogdana și Crina sunt împreună din vara acestui an, iar cei doi s-au cunoscut într-o emisiune TV, acolo unde Crina a fost invitată, iar Bogdan era model într-o prezentare de modă. După mai multe dăți în care a refuzat să iasă cu el, Crina a decis să-i dea o șansă lui Bogdan, iar acum sunt foarte fericiți împreună.

Publicat: 20 Dec. 2016, 16:14 Vedete
Pe aceeași temă