Corina știa de mică ca va ajunge cântăreață: „Nu ratam nicio ocazie sa cant”

Publicat: 15 Dec. 2016, 15:30 Vedete
Corina știa de mică ca va ajunge cântăreață: „Nu ratam nicio ocazie sa cant”

Corina este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi. Cu toții își amintesc de piesa cu care Corina a debutat “Îmi place la tine tot”, însă puțini sunt cei care știu că pasiunea Corinei pentru muzică a început încă din copilărie. Dacă multe fete preferau să se joace cu păpușile, Corinei îi plăcea să cânte.

“Cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt legate de meseria mea, adică de muzică, domeniul în care mă exprim cel mai bine, deoarece eu am debutat la petrecerile în familie. Nu ratam nici o ocazie să-l rog pe tatăl meu să vorbească să cânt alături de band-ul care era în localul în care eram și noi fie la mare, fie la munte”, ne-a spus ea.

Atunci când vorbește despre partea profesională, Corinei i se citește bucuria în ochi. Nici în plan personal Corina nu are motive să se plânga și asta pentru că îl are pe fiul ei, Robin cu care se înțelege de minune, iar între cei doi este mai mult decât o relație de mamă-fiu, după cum însăși ea ne-a povestit.

Chiar dacă în vara acestui an, cântăreața și Nelu Bud, tatăl copilului ei, s-au despărțit după 20 de ani de relație, Corina se concentrează pe partea profesională și nu își dorește pe cineva în viața ei, momentan. Atunci când are timp liber, Corina își achiziționează cele mai bune parfumuri de pe PARFUMERIA.RO, site-ul numărul 1 de shopping al vedetelor.

Publicat: 15 Dec. 2016, 15:30 Vedete
Pe aceeași temă