Antonia: “Așteptăm cu nerăbdare să îl cunoaștem pe bebe”

Publicat: 15 Dec. 2016, 14:18 Vedete
Antonia: “Așteptăm cu nerăbdare să îl cunoaștem pe bebe”

Antonia mai are mai puțin de o lună și va face cunoștiință cu cel de-al treilea copil al ei pe care abia așteaptă să îl strângă la piept.

”Avem emoții, la fiecare copil a fost la fel. Suntem fericiți și ne dorim ca bebe să fie sănătos. Dominic este încă mic, nu înțelege, doar pune mana pe burtă și spune „bebe”. Maya este foarte fericită și spune tuturor că va mai avea un fratior”, ne-a declarat cântăreața care a avut probleme la cea de-a treia sarcină.

”La inceput mi-a fost mai rău decat la celelalte două sarcini, nu puteam mânca aproape nimic și îmi doream doar să stau să mă odihnesc. Dar mi-am revenit după primele 3-4 luni și totul a decurs normal”, ne-a mai spus cântăreața.

Cu toate că este în luna a-8-a de sarcină, Antonia s-a îngrășat doar 9 kg și asta pentru că este foarte atentă la alimentație. Nici atunci când a fost însărcinată cu Maya sau cu Dominic nu s-a îngrășat prea mult și asta pentru că duce un stil de viață sănătos.

Antonia are mereu grijă de imaginea ei și folosește cele mai bune parfumuri pe care le cumpără de pe PARFUMERIA.RO, site-ul numărul 1 de shopping al vedetelor. Cântăreața mai are încă doi copii: pe Maya(6ani) din mariajul cu Vincenzo Castellano și pe Dominic (2 ani) din relația cu Alex Velea.

Publicat: 15 Dec. 2016, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă