Giulia Anghelescu: ‘’Fetița mea își alege singură ținutele”

Publicat: 23 dec. 2016, 16:26 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Giulia Anghelescu:  ‘’Fetița mea își alege singură ținutele”

Femeile sunt mereu interesate de tot ce este la modă și ce apare nou în materie de haine, pantofi și alte accesorii. Multe dintre ele petrec ore în șir în magazine probând haine și făcând zi de zi shopping. Giulia însă nu este deloc așa și nu îi place să meargă la shopping.  Fetița ei, însă, este la polul opus și asta pentru că  la numai 4 ani este foarte pasionată de modă.

“Antonia este foarte cuminte atunci când merge să-i cumpărăm haine, dar îi si place la shopping.  Ea de regulă își face ținuta și e foarte atentă cum le combină. Se sfătuiește și cu mine. Mă întreabă cum îi stă. Este și foarte chibzuită pentru că știe ce și cum trebuie să i se cumpere”, ne-a spus cântăreața.

Cu toate că nu merge des la shopping atunci când își face apariția la un eveniment, Giulia este mereu în pas cu moda, iar ținutele sunt mereu alese cu grijă.  Nici soțul ei, Vlad Huidu, nu este genul de persoană care să colinde magazinele pentru a fi în pas cu moda și asta pentru că nu are răbdare, dar totuși preferă să meargă la cumpărături alături de Giulia, pentru că o părere a unei femei în ceea ce privește o ținută bărbătească nu e deloc de trecut cu vederea.

Publicat: 23 dec. 2016, 16:26 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă