Lora se pregătește să devină mămică!

Publicat: 08 Dec. 2019, 15:35 Vedete
Lora se pregătește să devină mămică!

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani, iar acum își doresc ca familia lor să se mărească.

Artista a mărturisit că nu este însărcinată, dar că își dorește acest lucru foarte mult. Chiar dacă știe că un copil implică foarte multe responsabilități, Lora spune că nu fuge de nimic, ba chiar este pregătită să înfrunte totul.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat Lora, scrie viva.ro.

„Locuiesc într-un apartament în hotel, dar nu e în regim hotelier, că ar fi fost cam scump, cred. Am două apartamente cumpărate acolo. Sunt poziționate într-o zonă în care ne e ușor să ajungem unde avem treabă. Am nevoie de mai mult spațiu. Îmi doresc P+1, mansardă, mi-aș dori și demisol, îmi doresc niște lucruri, dar trebuie să mai tai din ele ca să se poată întâmpla mai repede”, a mai spus cântăreața.

Publicat: 08 Dec. 2019, 15:35 Vedete
Pe aceeași temă