Logodnă secretă de Anul Nou! O actriţă celebră a spus DA!

Publicat: 01 ian. 2020, 12:56 Autor: Elena Vedete
Logodnă secretă de Anul Nou! O actriţă celebră a spus DA!

Actrița Michelle Williams, în vârstă de 39 de ani, s-a logodit în secret cu regizorul premiat cu Tony Thomas Kail, cu care așteaptă cel de-al doilea copil al său, potrivit People, potrivit Mediafax.

Michelle și Thomas au lucrat împreună la seria biografică „Fosse/ Verdon”. Cei doi au fost văzuți recent împreună la Londra – unde Michelle filmează pentru lungmetrajul „Venom 2” -, cumpărând haine de bebeluși la un celebru magazin din Kensington

Williams mai are o fiică, Matilda, în vârstă de 12 ani, cu regretatul actor Heath Ledger, dar cei doi au rupt relația, care a durat trei ani, în 2008, cu câteva luni înainte ca acesta să moară, la vârsta de 28 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

La începutul anului trecut, actrița s-a despărțit de soțul ei, muzicianul Phil Elverum, la nici un an de la căsătorie. Michelle Williams a mai avut anterior relaţii cu actorul Jason Segel, regizorul Spike Lee, dar și cu scriitorul Jonathan Safran Foer.

Actrița a primit patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Manchester by the Sea” (2016), „My Week with Marilyn” (2011), pentru care a primit un Glob de Aur, „Blue Valentine” (2010) și „Brokeback Mountain” (2006).

Thomas Kail, în vârstă de 42 de ani, este un regizor de teatru extrem de apreciat, cunoscut mai ales pentru producțiile lui Lin-Manuel Miranda „In the Heights” și „Hamilton”, puse în scenă pe Broadway, New York. Pentru musicalul „Hamilton” a primit un premiu Tony pentru cea mai bună regie.

Publicat: 01 ian. 2020, 12:56 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă