Lili Sandu, adio Exatlon: „Plec cu capul sus si cu inima impacata”

Publicat: 24 Sep. 2018, 12:18 Vedete

Frumoasa Lili Sandu, membra a echipei "Faimosilor", a fost eliminata din show-ul "Exatlon", sezonul 2. Este al treilea membru al echipei "Faimosilor" care paraseste competitia.

Faptul ca vedeta a fost singura din echipa „Faimosilor” care nu a facut sport de performanta si-a pus amprenta asupra sa, cedand mult mai usor in probele eliminatorii.

Lili Sandu a concurat cu Cristina Nedelcu in proba eliminatorie. Fosta gimnasta a pierdut o singura viata, iar Lili a reusit sa piarda de 5 ori cursa. Ce-i drept, actrita a acuzat de multe ori probleme medicale la umar.

„În general mă pricep cu vorbele, acum, însă, sunt extrem de emoționată. Pentru mine Exatlon a fost o provocare extraordinară. Mi-am dorit să-mi depășesc limitele cum nu am făcut niciodată.

Lili Sandu, adio Exatlon:

„Plec cu capul sus si cu inima impacata”

Lili Sandu, adio Exatlon:

Plec cu capul sus și cu inima împăcată. Mă simt onorată să fi făcut parte din această echipă. Am fost inspirată de colegii mei, adevărați campioni.Întotdeauna îmi voi aduce aminte de primul punct.

Am venit cu gândul să înscriu un singur punct, dar până la urmă au fost șase. Sper că nu am dezamăgit pe nimeni, dar mă bucur că am avut curaj să încerc”, a spus Lili Sandu atunci cand a parasit competitia „Exatlon”.

Colegii au fost emotionati in momentul in care au trebuit sa-si ia ramas bun de la Lili: „Parcă nu am putut să fiu eu 100%, să trag pe traseu. Este mai greu decât mi-aș fi putut imagina”, a spus Cristina Nedelcu dupa proba, luandu-si ramas bun de la Lili Sandu.

Publicat: 24 Sep. 2018, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă