Leonardo DiCaprio e un maestru al deghizarilor, dar nu se ascunde cand vine vorba de noua lui iubita! Iata ce au facut cei doi in vazul lumii! Imagini rare cu actorul

Publicat: 16 Apr. 2018, 16:41 News 3

Leonardo DiCaprio a incercat sa se ascunda de ochii curiosilor la un festival.

Starul american Leonardo DiCaprio a fost prezent, in sfarsitul de saptamana care s-a incheiat, la festivalul „Coachella”, din statul California. Totusi, el nu a mers sa se distreze de unul singur, iar alaturi i-a stat mereu noua sa iubita.

Desi intre ei e o diferenta de varsta destul de mare, s-au simtit cat se poate de bine unul in compania altuia. Mai mult, Leonardo DiCaprio a fost fotografiat si in ipostaze tandre alaturi de iubita lui si la un moment dat tanara l-a hranit cu pizza.

Leonardo DiCaprio nu se mai ascunde cand vine vorba de noua lui iubita

Chiar daca e ceva mai rezevat in ceea ce priveste viata sa personala, Leonardo DiCaprio nu s-a ferit sa isi arate afectiunea pentru noua sa iubita. Cei doi au fost prezenti la unul dintre concertele din cadrul festivalului „Coachella”, acolo unde s-au bucurat de fiecare moment.

Mai mult, actorul american a mers deghizat la acel eveniment, pentru ca nu isi dorea sa fie reperat de catre fani sau paparazzi. Totusi, intr-un timp scurt el a fost fotografiat, iar in acele imagini apare imbracat cu un hanorac si ochelari de soare.

De fiecare data cand alege sa participe la cate un festival, Leonardo DiCaprio apare mereu deghizat in tot soiul de tinute si incearca sa nu se dea de gol. De aceasta data, insa, el s-a afisat foarte pe fata cu noua sa iubita pe nume Camila Morrone.

Leonardo DiCaprio nu se mai ascunde cand vine vorba de noua lui iubita

Din cate se pare, Leonardo DiCaprio si Camila Morrone formeaza un cuplu de cateva luni, iar acum actorul a dorit sa se afiseze in compania acesteia, semn ca lucrurile devin tot mai serioase. In varsta de 23 de ani, aceasta e o cunoscuta actrita si fotomodel, si e fiica vitrega a lui Al Pacino.

Dupa cateva ore de petrecut in fata scenelor de la „Coachella”, cei doi s-au retras pentru o gustare. Camila Morrone a putut fi vazuta cum ii oferea lui Leonardo DiCaprio o felie de pizza, dar si ca a decis sa il hraneasca pe celebrul actor.

Zvonurile ca cei doi au inceput sa aiba o idila au aparut chiar la sfarsitul anului trecut, atunci cand tanara actrita a fost fotografiata cand iesea intr-o seara din vila lui Leonardo DiCaprio, in varsta de 43 de ani.

(sursa: popsugar.com)

Publicat: 16 Apr. 2018, 16:41 News 3
Pe aceeași temă