Drew Barrymore: ”Blondina cu ochi albaștri, copil bland și talentat, care ascunde un trecut plin de negru”

Publicat: 06 Oct. 2017, 20:03 Vedete

„Iubesc poveștile pline de umor, emoționante și calde”, declara Drew Barrymore la un moment dat. Din păcate, însă… din păcate pentru ea, despre propria poveste de viață nu poate spune același lucru.

Cu un start promițător, actrița provine dintr-o familie în care actoria este tradiție, Barrymore nu a reușit să gestioneze în sens pozitiv notorietatea care s-a născut în jurul ei. La vârsta la care fetițele învață să se joace cu păpușile, Drew Barrymore urma tratamente în clinici de dezintoxicare.

La 9 ani a primit prima nominalizare la Globurile de Aur și prima țigară din viața ei

Parte din dinastia Barrymore, care de mai bine de 200 de ani face istorie în lumea cinematografică, Drew Blyth – așa cum a fost ea botezată – a crescut practic pe scenă. Stră-străbunicii ei John Drew, Loisa Lane Drew, străbunicii Maurice Barrymore şi Georgie Drew Barrymore, Maurice Costello şi Mae Costello şi bunicii ei, John Barrymore şi Dolores Castello au fost cu toţii actori foarte apreciaţi ai industriei cinematografice.

John Barrymore a fost considerat cel mai reprezentativ actor al generaţiei sale. Nu uităm este fina lui Steven Spielberg. Cu o astfel de moștenire, puțin surprinzător a fost succesul pe care micuța cu ochi albaștri și bucle l-a avut începând cu vârsta de 9 ani, atunci când a primit prima nominalizare din carieră.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Oct. 2017, 20:03 Vedete
Pe aceeași temă