Leonard Doroftei este un tata fericit! Vezi ce copii frumosi are

Publicat: 29 Sep. 2018, 15:42 News 3

Leonard Doroftei este implinit pe plan sentimental si este extrem de fericit, avand o familie frumoasa, formata din sotia sa, Monica, si cei 3 copii, Adi, Alex si Vanessa.

Leonard Doroftei este topit dupa copiii lui, cu care se mandreste extrem de mult. Cei 2 baieti sunt „inalti ca bradul” iar fata este de o frumusete rara.

„Ei sunt bogatia mea” a spus Leonard Doroftei pentru Click.ro. Acesta a mai declarat ca fiul cel mare, Adi, in varsta de 23 de ani, s-a decis sa se mute in Canada, pentru ca traiul de aici este la pamant.

”A luat o pauză și a plecat din țară, în Canada, acolo unde avem casă. Are de gând să se stabilească acolo”, a spus Doroftei.

Leonard Doroftei este un tata fericit

Adi, Alex si Vanessa Doroftei
Leonard Doroftei este un tata fericit!

Alex este mijlociul familiei, avand 20 de ani, si in prezent este student in cadrul Facultatii de Fizica Nucleara, anul II. In schimb Vanessa, mezina familiei, este o adolescenta superba de 15 ani, care este eleva in clasa a IX-a la Colegiul Mihai Viteazu din Ploiesti.

Doroftei este casatorit cu Monica, sotia sa, e 28 ani, o perioada foarte mare, ceea ce pare imposibil in zilele noastre.

„Copiii mei nu ne-au auzit o dată certându-ne” a mai spus Doroftei.

Publicat: 29 Sep. 2018, 15:42 News 3
Pe aceeași temă