Lavinia Pîrva, schimbare incredibilă! ”Mi-a fost greu sa renunț…”

Publicat: 07 Sep. 2020, 16:04 Vedete

Lavinia Pîrva și-a făcut o schimbare de look radicală. Frumoasa brunetă a renunțat la părul lung, iar în urmă cu o zi a postat o imagine pe social media în care le explică prietenilor virtuali motivul pentru care a luat această decizie.

Lavinia Pîrva s-a tuns, iar imaginea postată pe rețelele de socializare a strâns imediat mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali, dar și comentarii.

”Mi-a fost greu sa renunț la părul lung, însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pîrva pe rețelele de socializare.

”Foarte drăguț, oricum crește! Dar dacă e lung nu înseamnă că e nesănătos!”, ”Adorabilă”, ”Și la sutien observăm că ai renunțat🤣🔥”, ”Ești superbă oricum Lavinia!”, ”Îți stă foarte bine💖💖💖”, ”Foarte adevprat ceea ce spui dar mai bine îți stptea cu pprul mai lung”, ”Lavinia ești minunatā, mā bucur pentru această schimbare !!! Ștefan te va iubi mai mult!!!”, sunt doar o parte din comentariile pe care Lavinia Pîrva le-a primit la fotografia de pe internet.

View this post on Instagram

Mi-a fost greu sa renunț la parul lung,însă am ales parul scurt și sănătos. Ce părere aveți?

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Lavinia Pîrva, despre operaţiile estetice

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a mărturisit că nu se va justifica pentru lucrurile pe care le face sau nu.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, spunea vedeta acum ceva timp.

Publicat: 07 Sep. 2020, 16:04 Vedete
Pe aceeași temă