E greu să mai ai rivală cu asemenea funduleț! Lavinia Pîrva face slalom între pilates și salonul de înfrumusețare. A ”topit” 30 de kilograme și a păstrat ce-i mai bun

Publicat: 23 Jul. 2020, 21:57 Vedete

Ați uitat cumva că Bănică a lăsat-o pe Andreea Marin pentru Lavinia Pîrva, o ”Zână” mai tânără cu 10 ani și mai zveltă? Pentru că știe despre Jr. că se plictisește repede de femei, Lavinia face și ea acum eforturi mari să rămână în ”standardele” lui… 

Cu siguranță au ajuns la urechile voastre comentariile de genul: „Mamăăă, ce seamănă Lavinia cu Andreea, doar că e puțin mai tânără și mai slăbuță!”. Sigur, asta după ce și-au recunoscut cei doi idila pe care, să ne amintim, multă vreme și-au trăit-o prin apartamente de blocuri comuniste.

Revenind la povestea noastră și la cât de preocupată este actuala doamna Bănică de felul în care arată.
Zilele trecute, bruneta a fost surprinsă de paparazii CIAO.RO fix în momentul în care făcea slalom printre locurile care o ajută să-și țină bărbatul acasă: pilates și salonul de înfrumusețare.

Sigur, dacă o vom întreba ne va spune, asemenea tuturor femeilor, că se îngrijește pentru ea, că-și dorește să fie împăcată cu felul în care arată, că sănătate pe primul plan, BLA BLA BLA! Sigur, toate adevărate, însă în momentul în care îl ai pe craiul Ștefan Bănică Jr. de soț, parcă nu-ți vine să lași garda jos. Riscul de a-l pierde este foarte mare, vezi exemple de femei care au trecut prin asta: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Cristina Țopescu sau Camelia Constantinescu. Și sunt doar câteva exemple…

Altfel, dacă stăm bine să ne gândim, cumva, determinarea fostei domnișoare Pîrva este justificată. Acum un an și 2 luni, artista l-a adus pe lume pe Alexandru Bănică, cel de-al treilea copil al renumitului actor. În timpul sarcinii, bruneta a câștigat kilograme consistente, vreo 30, ajungând chiar să spună despre ea că este „mama Bambse”. Privind fotografiile surprinse de colegii noștri zilele trecute, trebuie să recunoaștem cu Lavinia Pîrva arată foarte bine, așa că poate să stea liniștită. Juniorul este foarte mulțumit de ce vede în fiecare zi!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., poveste de dragoste care se apropie de centenar

Aburii pasiunii par a se fi născut între cei doi în 2011, atunci când bruneta a participat la „Dansez pentru tine”, show prezentat de Ștefan Bănică Jr, la Pro TV. În același an, câteva luni mai târziu, Pîrva a fost surprinsă de mai multe ori intrând într-un bloc în care, culmea, Juniorul deține un apartament proprietate personală. Lumea s-a prins de pasiunea dintre cei doi, scandalul a fost imens, Andreea Marin a pozat în soția îndrăgostită care nu dă crezare zvonurilor… toată lumea fericită până la… divorț. Separarea oficială dintre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin a fost înregistrată în 2013, iar la puțin timp actorul a confirmat amorul cu Lavinia Pîrva, despre care mulți au spus că este sosia mai tânără a fostei soții.

„Eu şi Lavinia gândim absolut la fel… Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără. Copiii meu se înţeleg foarte bine cu ea”, povestea scurt Juniorul, la vremea respectivă.

Publicat: 23 Jul. 2020, 21:57 Vedete
Pe aceeași temă