Cum a răspuns Lavinia Pîrva la întrebarea: „Ce ai face dacă ai primi o palmă de la Ştefan Bănică Jr.?” Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 14 Feb. 2020, 14:46 Vedete

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt căsătoriți de aproximativ doi ani și au împreună un băiețel minunat. Cei doi au fost întotdeauna discreți în privința vieții de familie și au ales să țină doar pentru ei momentele importante prin care au trecut.

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni,  ce nu ar putea suporta într-o relaţie şi cum ar reacţiona dacă ar primi o palmă de la bărbatul de lângă ea.

Cântăreața a fost foarte categorică și a mărturisit că artistul este primul bărbat alături de care are o relație serioasă: „Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”.

Lavinia Pîrva a vorbit şi despre zvonurile privind aşa zisa latură agresivă a lui Ştefan Bănică Jr.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu socra sa

Lavinia Pîrva și soacra sa, Sanda Vlad-Lițeanu, au fost văzute de multe ori împreună și se înțeleg de minune. Chiar dacă este a treia noră, mama lui Ștefan Bănică echilibrează perfect situația și petrece timp atât cu Lavinia, cât și cu nepoțelul său. În urmă cu câțiva ani, atunci când relația lui Ștefan Bănică cu Lavinia Pîrva era la început, mama artistului vorbea foarte frumos despre cea care avea să-i devină, ulterior, noră: „Eu zic că Ştefan este un om împlinit. Are doi copiii frumoşi. Lavinia e o fată foarte bună, drăguţă, cuminte, cu bun simţ.”, – spunea Sanda Vlad-Lițeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Publicat: 14 Feb. 2020, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă