Lavinia Pirva este INSARCINATA! Stefan Banica Jr. va deveni tata pentru a treia oara

Publicat: 16 dec. 2018, 11:02 Autor: Simona Vedete

Veste uriasa pentru Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr! Acestia vor avea in scurt un copil, iar anuntul a fost facut de Stefan, in cadrul unui concert.

Daca pentru Lavinia este ceva nou, fiindca va deveni mama pentru prima oara, pentru Stefan este deja a treia experineta de genul, acesta mai avand 2 copii, pe Radu din relatia cu Camelia Constantinescu, si pe Violeta din relatia cu Andreea Marin.

Stefan Banica Jr. a facut anuntul intr-un mod inedit, in mijlocul unui concert desfasurat aseara la Sala Palatului din Bucuresti, imediat dupa ce i-a facut o dedicatie Violetei, care si-a sarbatorit ziua de nastere.

Lavinia Pirva este INSARCINATA

Lavinia Pirva este INSARCINATA

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani.

Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Stefan Banica vizibil emotionat.

Stefan Banica Jr. (50 ani) si Lavinia Parva (33 ani) formeaza un cuplu de 7 ani si s-au casatorit acum 2 ani, in 2016, in mare secret insa in Bulgaria. Doar cununia religioasa a fost facut in Romania.

Publicat: 16 dec. 2018, 11:02 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă