Lavinia Pîrva a fost criticată aspru pentru o intervenție estetică! ”De ce te-ai mutila așa?”

Publicat: 16 Jun. 2021, 10:41 Vedete

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., a primit un val de critici pe rețelele de socializare, după ce a trecut pragul medicului estetician pentru o intervenție la nivelul chipului.

Lavinia Pîrva s-a transformat total, după ce a născut. Soția artistului Ștefan Bănică Jr. a slăbit, se îmbracă sexy și este tare apreciată de urmăritorii ei! Însă, recent, bruneta și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței, iar urmăritorii au criticat-o aspru, spunându-i că nu o avantajează decizia luată. Aceasta a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și face mărire de buze cu acid hialuronic în tehnica butterfly.

„Urâte buze? de ce te-ai mutila așa? Nici nu poate să-și mai închidă gura?‍♀️”, ”Păcat de frumusețea ei naturală! ??și acele sprâncene de “animal cu blană” nu le văd rostul pe chipul ei frumos ?”, ”Toate la fel de urâte! Bleah ?”, au scris câteva internaute, în comentarii, arată Cancan.

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum a slăbit după naștere

De când a devenit mămică, viața Laviniei Pîrva s-a schimbat radical. Vedeta povestește cu drag despre perioada în care era însărcinată, dezvâluind totodată faptul că nu s-a speriat de kilogramele pe care le-a acumulat la momentul respectiv. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a explicat cum a reușit să ajungă la silueta pe care o avea înainte de a naște.

Celebra artista s-a numărat printre vedetele care au suferit transformări destul de mari în timpul sarcinii. Lavinia Pîrva a dezvăluit cum a reușiut să scape de aproape 25 de kilograme după ce l-a adus pe lume pe fiul său.

“Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenție de apă. În perioada sarcinii eram așa ca un ursuleț. Mă distram și eu… Mă uitam și nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine și m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă și la mâncare și ușor-ușor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a spus Lavinia Pîrva la emisiunea ”Vorbește lumea”.

sursă foto: arhivă Ciao, rețelele de socializare, Cancan

Publicat: 16 Jun. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă