Așa menține Lavinia Pîrva aprinsă flacăra dragostei. Ștefan Bănică Jr. este cel mai fericit!

Publicat: 31 May. 2021, 09:13 Vedete

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 8 ani, iar în 2017, cei doi s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria. Cei doi au demonstrat și demonstrează în continuare că iubirea reprezintă unul dintre cele mai frumoase sentimente, mai ales când există reciprocitate.

Multe persoane, însă, se întreabă cum reușește Lavinia Pîrva să mențină vie flacăra dragostei în căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul este destul de simplu.

Viața Laviniei Pîrva s-a schimbat destul de tare odată cu venirea pe lume a fiului lor, Alexandru. Frumoasa brunetă a avut de „tras” o perioadă, căci în timpul sarcinii s-a ales cu câteva kilograme în plus, însă nu a fost o problemă, căci a adoptat un stil de viață sănătos și a făcut mult sport. Lavinia a reușit să slăbească spectaculos și să aibă un corp de invidiat, iar multe domnișoare ar putea fi chiar invidioase pe talia subțirică pe care o are acum!

Mai mult decât atât, soția artistului Ștefan Bănică Jr. reușește să își împartă viața de familie și carieră, având rezultate care îi oferă mulțumire. Pe de o parte investește în educația celui mic și își împarte timpul în familie, iar pe de altă parte reușește să mențină un nivel ridicat și în planul carierei. Chiar și după atâția, Lavinia nu și-a neglijat nicio secundă imaginea!

Paparazzi Cancan au surprins-o pe vedetă zilele trecută atunci când ieșea dintr-un salon de înfrumusețare. Îmbrăcată lejer, într-un hanorac, cu pantaloni largi și șapcă, Lavinia transmite foarte multă încredere în sine celor care o văd.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația dintre Lavinia Pîrva și cei trei copii ai săi

Ștefan Bănică Jr. a vorbit în cadrul unui interviu mai vechi, despre viața de familie și cum pandemia a apropiat familia și mai mult, petrecând mai mult timp împreună. Dacă pentru unele persoane, pandemia a însemnat haos și o ”ruptură” din punct de vedere social, iată că pentru celebrul artist a însemnat un timp petrecut alături de cei dragi.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr. pentru VIVA.

Sursă foto: arhivă Ciao, Cancan

Publicat: 31 May. 2021, 09:13 Vedete
Pe aceeași temă