Laurențiu Duță, primul interviu după ce a fost la un pas să moară

Publicat: 02 Jan. 2020, 11:32 Vedete

După ce a trecut printr-o adevărată cumpănă, Laurențiu Duță poate spune că vede viața cu alți ochi. Artistul a tras linie la final de 2019, pe care îl consideră unul împlinit în pofida tuturor lucrurilor întâmplate. Despre asta a vorbit în primul interviu acordat după ce a fost la un pas de moarte.

Laurențiu Duță a vorbit despre momentele delicate prin care a trecut, după ce a înghițit o bucată dintr-i furculiță de plastic. I-a fost aproape fatală, artistul ajungând în stare gravă la spital, în urmă uc aproape două luni.

„Am avut parte (n.r. de un incident neplăcut ). Iată că am trecut cu bine. Încercările vieții… Nu e nimic perfect în lumea asta. Totul e fragil, atârnă de un fir de ață, așa cum este o vorbă din bătrâni”, a spus Laurențiu Duță, pentru Antena Stars.

Însă, acest incident nu i-a schimbat percepția față de anul care tocmai a trecut. Și el, dar și colegii de trupă, se declară mulțumiți de reușitele lor și se așteaptă ca acest Nou An să fie și mai împlinit.

„2019 a fost unul dintre cei mai buni ai noștri și dintre cei mai aglomerați, că… nu prea am stat acasă. Și 2020 se anunță un an la fel de bun”, a declarat Laurențiu Duță, pentru Antena Stars.

După experiența prin care a trecut, Laurențiu Duță a avut de lansat și un avertisment: să fim atenți la tacâmurile de plastic, mai ales cele albe, care sunt din ce în ce mai fragile.

Publicat: 02 Jan. 2020, 11:32 Vedete
Pe aceeași temă