Imagini rare cu familia lui Laurentiu Duta! Cat de frumoasa este fiica lui

Publicat: 23 Jul. 2018, 16:42 News 3

Laurentiu Duta a incercat sa-si tina familia ascunsa de ochii curiosilor, insa de curand a postat cateva fotografii cu sotia si fiica acestuia.

Cunoscutul artist de la trupa 3 Sud-Est a fost mereu grijuliu cu familia lui si a crezut ca e mai bine pentru ea sa fie dincolo de lumea publica.

Despre cariera sa se stiu multe lucruri, insa despre sotia si fiica acestuia nu s-au lasat multe pentru ochii publicului. Vedeta a postat de curand pe retelele de socializare poze cu sotia si fiica acestuia.

Laurentiu si Ianula, sotia sa, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut la scoala, unde au cantat impreuna o melodie care urma sa le fie primul pas catre o casnicie superba.

Imagini rare cu familia lui Laurentiu Duta!

I-au unit cateva intalnire la fan cluburile Michael Jackson, fiind admiratori cu seama a starului. Laurentiu si Ianula si-au unit destinele in 2006. La scurt timp a venit pe lume micuta acestora, Lorena, care i-a unit din ce in ce mai tare.

Lurentiu Duta este fostul membru al trupei 3 Sud-Est, formatie care a adus hit-uri peste hit-uri dupa Revolutia din  1989.  In 2008 s-a decis separarea trupei, iar Lurentiu s-a lansat  ca solist pe piata romaneasca. Cei 3 membri n-au putut sa stea mult unul departe de ceilalti, asa ca in 2014 au revenit in forta sub acelasi nume.

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 23 Jul. 2018, 16:42 News 3
Pe aceeași temă